Catalog IKEA 2020: Cum să te simți mai fericit acasă!

by admin
0 comment

Dacă ești fan al brandului și/sau pasionat de amenajări interioare, probabil că și tu, ca și mine, aștepți finalul verii pentru a descoperi noul catalog IKEA. E multă inspirație acolo, iar mixtul între game cu tradiție și colecții în ediție limitată satisfac multe gusturi.

În 2020 accentul este pus pe grija față de somn, pe așternuturi de calitate și pe soluții pentru nevoile emoționale majore pe care le avem cu toții atunci când vine vorba de casele noastre.

O viață mai bună în fiecare zi, acasă!

Este o schimbare subtilă, dar care contează foarte mult: de la a fi pur și simplu acasă la a te simți acasă. Astfel definește brandul abordarea actuală. În raportul său anual, Life at Home, alcătuit în baza interviurilor și a vizitelor realizate în locuințe din întreaga lume, a rezultat că o treime din oameni spun că există locuri în care se simt mai mult ca acasă decât în spațiul în care trăiesc.

Ca urmare a acestei constatări, IKEA a identificat 5 nevoi emoționale de bază pe care le avem în relație cu spațiul personal în care locuim:

  1. Apartenența este despre a te simți că faci parte dintr-un grup de oameni care te acceptă pentru cine ești cu adevărat și despre locuri care te reprezintă.
  2. Proprietatea nu este despre documente și credite ipotecare, ci despre acel sentiment de control asupra spațiului locuit.
  3. Protecția este despre a te simți în siguranță și conectat, nu despre încuietoarea ușii.
  4. Confortul este despre a te simți mulțumit și în largul tău în mediul în care trăiești.
  5. Intimitatea este despre controlul asupra locului și a modului în care te poți deconecta și medita.

Pornind de la aceste 5 nevoie au fost făcute și propunerile de amenajare pentru anul 2020.

Sursă foto: IKEA


AICI ai varianta online a catalogului IKEA 2020.


Resetează-ți starea mentală: găsește echilibrul între muncă – viață socială – somn

În ultimii 50 de ani, media globală pentru orele de somn a scăzut de la 8 la puțin peste 6. Însă studiile continuă să arate că somnul are un impact major în starea noastră mentală și fizică, iar pentru a funcționa bine, pentru a ne simți bine și pentru a ne bucura de viață trebuie să ne odihnim corespunzător și în cantități suficiente. Nu există nicio cale mai rapidă către o viață de zi cu zi mai bună decât să dormi orele de somn de care corpul și mintea ta au atât de multă nevoie.

IKEA Night Club – Festivalul pentru un somn mai bun

Lucruri simple pe care le poți lua în considerare pentru un somn sănătos, în ritmul normal: confort, lumină, aer, sunet și temperatură. Despre toate acestea poți afla mai multe în cadrul IKEA Night Club, un concept ce înglobează numeroase activități educative și distractive pe care retailerul pentru casă și grădină le-a programat în intervalul 11 – 21 septembrie, în magazinele sale din Băneasa și Pallady.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies