Catalog cu oferte de primavara de la Praktiker: „Unelte si Masini de Gradina”

by admin
0 comment

Catalogul de primăvară de la Praktiker, „Unelte şi Maşini de Grădină”, vine cu idei și soluții de îngrijire a grădinilor, teraselor și balcoanelor, potrivite atât pentru profesioniști, cât și pentru amatorii de grădinărit.

Primul capitol prezintă produsele pentru întreținere, iar cel de-al doilea este dedicat accesoriilor necesare amenajării spațiilor verzi. Produsele prezentate sunt însoțite de imagini sugestive, detalii tehnice, preţ, dar şi de explicaţii amănunţite privind utilizarea lor.

Etichete distinctive

Produsele care se regăsesc doar în magazinele Praktiker sunt marcat în catalog cu eticheta EXCLUSIV la Praktiker. Noutatea sezonului o reprezintă gama de grădină Einhell (produsele semnalizate cu NOU): maşini de tuns iarba, trimmere, motosape, motocultivatoare sau hidrofoare.

catalog Praktiker

Sursă foto: Praktiker

Uneltele și produse potrivite pentru o grădină de vis

Noile tehnologii oferă din ce în ce mai mult suport iubitorilor de natură şi pasionaţilor de agricultură, venind în sprijinul lor cu aparate şi ustensile care transformă lucrul în grădină într-o adevărată plăcere. În catalog sunt idei dedicate recoltelor de legume sau fructe, dar și relaxării în curți amenajate cu gazon, flori sau arbuşti.

Lucrările de primăvară, precum tăierea pomilor și a plantelor uscate, sunt cele care stau la baza unei grădini frumoase și roditoare în tot sezonul cald. Iată două unelte extrem de utile pentru astfel de activități: foarfecă pentru gard viu (94,99 lei), cu mâner din lemn și lamă cu înveliș antiaderent și foarfecă electrică de 500 W (139,90 lei). Produsele se găsesc exclusiv în toate magazinele Praktiker din țară.

Culorile terasei pot fi reîmprospătate cu o vopsea lavabilă de exterior (259,90 lei/25 kg) sau pot fi aplicate plăci decorative, precum plăcile Split-face (76,90 lei/m2) sau Masterbrick (58,90 lei/m2), pentru un aspect modern.

Soluții și unelte pentru sol

Afânarea solului este esenţială, indiferent de scopul pentru care este pregătită grădina – plantarea de legume, pomi fructiferi sau flori. Pentru desfăşurarea uşoară şi în cele mai bune condiţii a acestui pas este necesară o furcă metalică rezistentă (47,99 lei) pentru întoarcerea şi curăţarea solului. O soluţie mult mai rapidă şi practică este o motosapă precum Nac 750 W (319,90 lei), ideală pentru arat, mărunţit şi afânat, chiar şi în cazul solurilor foarte dure.

O etapă importantă în pregătirea grădinii pentru sezonul cald este şi amenajarea sistemului de irigare. Printre opţiunile Praktiker se regăseşte Aquazoom 250-2 (129,90 lei) sau setul de bază Premium (129,90 lei). Împotriva dăunătorilor se poate folosi o pompă de stropit Gardena (114,90 lei) sau un pulverizator manual Expert (14,99 lei).


În urma unui sondaj realizat de organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association, Praktiker România a obținut premiul Best Buy Award 2015, fiind retailerul DIY cu cel mai bun raport calitate-preț.


Catalogul poate fi accesat gratuit, în format electronic, pe www.praktiker.ro sau descărcând aplicaţia Catalog Praktiker România, disponibilă pe AppStore şi Google Play. Dacă ajungeți în oricare dintre magazinele retailerului din București și din țară, acesta este disponibil și  în format tipărit.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies