Catalog Brico Depot cu solutii complete pentru lucrari de constructii

by admin
0 comment

Cu noul său catalog, Brico Depot încurajează proiectele de construcții realizate împreună cu prietenii. Potrivit retailerului, #LucrareCuBaietii nu este doar despre a face treabă, este despre a trezi meșterii din noi și a-i aduce împreună.

oferte de primavara

Sursă foto: Brico Depot

Astfel, profesioniștii și pasionații de bricolaj au la dispoziție game variate de materiale de construcții, betoniere, sisteme inteligente pentru acoperiș și game noi de uși de interior și exterior, vopsele și tencuieli ori soluții practice pentru baie și bucătărie. Catalogul este valabil în perioada 21 iulie – 16 august și este disponibil în magazinele retailerului, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.

Materialele de construcții, primul pas spre o locuință mai bună

Alegerea materialelor de construcții și a finisajelor reprezintă aspecte esențiale pentru ca locuințele noastre să fie confortabile, ușor de întreținut și primitoare. Pentru proiecte de construcție, renovare sau reparație, găsești în această perioadă sortimente diverse de polistiren, plăci de gips carton, adezivi, tencuieli, vopsele, vată de sticlă, mortar, ciment, cărămizi, șipci, dar și diverse produse conexe.

Soluțiile de izolații din polistiren le sunt utile celor care doresc case mai eficiente energetic. Tratate cu substanțe ignifuge, sunt concepute atât pentru fațade ventilate, pentru interior sau pentru izolarea termică a acoperișurilor, pereților și planșeelor.

Sisteme complete pentru acoperiș

Acoperișurile din țiglă metalică reprezintă o alegere durabilă, fiind tratate anticoroziv. Ele sunt disponibile în dimensiuni variate și pot fi adaptate preferințelor clienților în materie de culori (maro, roșu, corai, mahon sau maro mat).

Catalogul conține și sisteme practice de drenaj, plăci de tablă zincată sau șindrile bituminoase în forme hexagonale, de solzi sau dreptunghiulare, adaptate pentru orice proiect.

Ferestre cu protecție UV și uși cu coeficient de transfer fonic

La fel ca și structura și calitatea construcției și ferestrele au un rol foarte important în ceea ce privește confortul nostru pe termen lung în propria locuință. Brico Depot recomandă ferestrele PVC cu dublă deschidere, realizate din sticlă termoizolatoare, ce asigură protecție la razele ultraviolete. În plus, vin cu o garanție profil între 7-10 ani, în funcție de model.

În noul catalog  sunt și numeroase modele de uși de interior și exterior din PVC, rezistente la razele ultraviolete, ceea ce înseamnă că nu își schimbă culoarea. Ușile din PVC au și un coeficient de transfer fonic între 50-55 dB, sunt dotate cu 2 garnituri de etanșare și au și ele o garanție de până la 10 ani.

Noi proiecte pentru bucătărie și baie

Gamele de chiuvete de bucătărie oferă o zonă de lucru multifuncțională, astfel încât spațiul este folosit eficient. Concepută special pentru spații mici sau înguste, gama de chiuvete Romesco include accesorii precum: tocător, strecurătoare, suport de tacâmuri și uscător de vase.

Catalogul prezintă și soluții funcționale pentru baie, adaptate pentru orice spațiu: lavoare și piedestale, vase WC, cabine de hidromasaj sau mobilier de baie.

Spor la treabă!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies