Cat de frumoase sunt aceste camere de baietei

by admin
0 comment

Îmi place să mă uit la amenajări interioare de tot felul, nu contează tipul încăperii și nici stilul adoptat. Pentru mine e un fel de terapie din frumos. Din fiecare schemă încerc să învăț câte ceva și apoi îmi las mintea să facă ce combinații crede de cuviință.

Dacă nu aș fi făcut jurnalism, cu siguranță aș fi urmat o școală de design. Era a doua mea opțiune. Dar viața mi-a oferit șansa să îmi împlinesc primul vis profesional. Acum e vremea pentru al doilea.

Prin acest blog și prin multe webinarii, ateliere și cărți pe care le citesc, mă educ în această direcție. Sper ca într-o bună zi să am răgazul să fac o școală de la cap la coadă. Până atunci însă ”fur” meserie de unde pot.

Ultimul an și vestea că vom avea un băiețel m-au făcut să admir cu și mai mare atenție scheme de amenajare pentru camere de copii. Sunt departe de ceea ce îmi doresc pentru dormitorul lui Alex – în care încă nici nu l-am mutat – dar am o viziunea tot mai clară despre cum va arăta acesta în următorii 2-3 ani.

Ce mi-a plăcut, am salvat într-un folder special. Iar când va veni momentul, îmi voi face un fel de mood board cu care să pornesc la drum. Până acum i-am vopsit norișori pe perete care să-i stea la capul pătuțului precum un cer senin de vară. Cred că cel puțin un an de zile îmi voi mai lăsa și eu biroul aici. Vedem când o să crească cum vom conviețui împreună. 🙂

Uite ce mi-a plăcut în mod deosebit până acum.

camere baietei

Sursă foto: Madellen88

camere baietei

Sursă foto: Madellen88

camere baietei

Sursă foto: mamma_malla

camere baietei

Sursă foto: Bron: Luca and Johnny

camere baietei

Sursă foto: Murals Wallpaper

Despre camere de copii am mai scris și AICI. Îți fac totuși câteva recomandări:

Aștepți un bebeluș? Uite ce cameră îi poți pregăti

Camere Montessori pentru copii mici

Amenajare de poveste într-o cameră de copil


Dacă ți-au plăcut propunerile pentru camere de băieței, distribuie te rog articolul și cu prietenii tăi, în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies