CASUTE PENTRU ANIMALE [GALERIE FOTO]

by admin
0 comment

Poate sună exagerat, dar dacă stați la curte îi puteți face cățelului dumneavoastră propria casă. Da, da, casă, nu cușcă! Dacă locuiește în interior, atunci îi puteți adapta un spațiu pentru nevoile sale.

#1 Începem în forță cu o casă în toată regula! Imobilul în miniatură oferă companionului dumneavoastră un confort sporit față de orice coș sau padoc în care a locui anterior.

casute pentru animale

Sursă foto: Pinterest

#2 Pășim ușor în interiorul casei și vă prezentăm cușca din servantă. Pentru un cățel de talie mică, spațiul este mai mult decât suficient.

casute pentru animale

Sursă foto: Pinterest

#3 Sub scara ce duce la etaj există mereu un spațiu ce rămâne nefolosit. Fiți generoși și ”închiriați-l” animalului dumneavoastră de companie. Va fi un locatar cu mult mai bun decât dacă ar umbla liber prin toată casa.

casute pentru animale

Sursă foto: Pinterest

#4 Nici pisicile nu o duc prea rău. Într-un dulap încastrat în perete își poate face casă foarte bine și o felină.

casute pentru animale

Sursă foto: Pinterest

#5 O căsuță cochetă în masca de la chiuveta de la bucătărie ar mulțumi multe pisici. Mai ales pe cele gurmande, care profită de orele petrecute de stăpâni în bucătărie pentru a mai degusta câte ceva.

casute pentru animale

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-au plăcut aceste căsuțe pentru căței și pisici, vă propune și altele asemănătoare. Le găsiți în secțiunea DIY pentru animale.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies