Castiga o masina la aniversarea de 14 ani a Praktiker Romania

by admin
0 comment

Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, aniversează 14 ani de activitate pe piaţa locală de bricolaj și lansează cu acest prilej magazinul online și campania „Premii pe loc pentru toţi clienţii“, desfăşurată la nivel naţional în perioada 10 august – 6 septembrie 2016.

Pe scurt, până la începutul lunii viitoare, la orice vizită în magazin care se termină cu cumpărături de minim 150 lei, puteți câștiga vouchere valorice, excursii în Italia și chiar premiul cel mare, o mașină KIA cee’d.

concurs Praktiker

Sursă foto: Praktiker România

”Cu ocazia acestei aniversări le oferim clienților posibilitatea să câștige premii importante. Este modul nostru prin care le mulțumim că ne-au fost alături timp de 14 ani. Îi așteptăm cu o gamă variată de produse cu prețuri excepționale, cu stocuri pe măsura așteptărilor, cu premii importante, de la reduceri și vouchere valorice până la excursii în Italia sau chiar pot pleca acasă cu o mașină KIA cee’d. De asemenea, venim în sprijinul tuturor celor care vor să facă amenajări în această perioadă, cu posibilitatea de a cumpăra în 18 rate cu dobândă 0% prin următoarele carduri: Bonus Card, BRD Finance, Cetelem și cardurile EuroLine. Clienții noștri vor găsi în magazinele Praktiker cele mai bune soluții prin care să îşi transforme casa în acasă“, – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România

Lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro

Prin magazinul online, clienții pot comanda astăzi peste 8.000 de produse din cele 40.000 comercializate la raft, însă numărul lor va crește constant de la o lună la alta.

”Lansarea platformei de vânzări online și totodată comunicarea omnichannel sunt unele dintre principalele obiective de business ale companiei Praktiker România pentru anul 2016. Magazinul online www.praktiker.ro este pus la dispoziţia clienţilor încă din luna aprilie, dar îl deschidem oficial acum, cu ocazia aniversării. În acest mod le oferim tuturor clienților posibilitatea să se bucure de ofertele şi premiile campaniei aniversare «Premii pe loc pentru toţi clienţii» inclusiv în mediul online şi să aibă parte de această experienţă omnichannel.“ – Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Produsele comercializate online au aceleaşi preţuri ca în magazinele fizice şi pot fi livrate la nivel naţional. Costurile de transport depind de greutatea produsului achiziţionat.

În următoarea perioadă, Praktiker va trece la a doua etapă de dezvoltare a magazinului online, în care vor fi introduse mai multe facilități pentru clienții online. Spre exemplu, platforma va fi îmbogățită cu opțiunea „click & pick“, adică anumite produse pot fi comandate online şi ridicate apoi direct din magazin. 

În ce constă campania aniversară „Premii pe loc pentru toți clienții“

În perioada 10 august – 6 septembrie 2016, toţi clienţii care cumpără produse de minimum 150 lei din magazinele Praktiker vor primi un card răzuibil, cu care vor putea câştiga pe loc premii importante. În cazul comenzilor online, cardul răzuibil le va fi livrat cumpărătorilor acasă, împreună cu produsele, astfel încât toată lumea să aibă acces la premiile aniversare, indiferent de canalul pe care îl aleg pentru cumpărături.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies