CASE DE VEDETE: VILA VERSACE DIN SOUTH BEACH TRANSFORMATA IN HOTEL

by admin
0 comment

Proprietatea ce păstrează cel mai bine stilul opulent și decadent, în egală măsură, al designerului italian Gianni Versace este vila sa din South Beach, Miami. Este locul în care acesta a trăit, de altfel, până la finalul vieții.

Versace s-a ocupa personal de renovarea imobilului cu vedere la ocean și o suprafață de aproape 2.200 mp, lucrările ridicându-se la fabuloasa sumă de 33 milioane dolari.

case de vedete

Casa Casuarina are zece camere, 11 băi, curte interioară, picturi murale în aproape toate încăperile și o piscină exterioară în stil roman, suflată cu aur de 24 de karate.

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

De la trecerea în neființă a designerului, în 1997, proprietatea din South Beach a avut mai mulți proprietari. Ultimul este Peter Loftin, antreprenor cunoscut pentru afacerile sale din domeniul comunicațiilor. În 2013 însă, acesta și-a anunțat falimentul, iar compania de licitații Fisher i-a scos casa la vânzare. În 2012, ea fusese evaluată la 125 milioane dolari.

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

case de vedete

Procedura în cazul licitațiilor este una foarte complexă. Persoanele fizice care doresc să se înscrie trebuie să depună un depozit de 3 milioane dolari. Apoi trebuie să dovedească faptul că au suficiente lichidități, de regulă sume mai mari decât cele licitate. Când s-a hotărât asupra tranzacției, un licitant trebuie să facă imediat un depozit cu 10% din valoarea bunului pe care dorește să-l achiziționeze. Cei care au intrat în posesia vilei Casuarina, în septembrie 2013, sunt deținătorii brandului Jordache. Aceștia au plătit 41,4 milioane de dolari pentru casa lui Gianni Versace, pe care au decis să o transforme în hotel, bazându-se de notorietatea încă foarte mare a designerului italian.

Dacă vă fascinează viața celebrităților, puteți vizita mai multe case de vedete apăsând AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies