Casabella antimucegai, cea mai noua vopsea Policolor pentru spatii cu umiditate ridicata

by admin
0 comment

Policolor, producătorul român de lacuri și vopsele, lansează un nou sortiment de vopsea lavabilă de interior antimucegai, din gama CasaBella, recomandată pentru spații cu umiditate ridicată precum sunt băile, bucătăriile, subsolurile sau spălătoriile.

Produsul este avizat de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii, activitatea sa biocidă fiind evaluată pozitiv de Institutul Cantacuzino.

vopsea lavabila antimucegai

Sursă foto: Policolor

Igrasia este unul dintre cele mai dăunătoare fenomene ce pot apărea în locuințele noastre. Factorul principal pentru formare este umiditatea. Netratată corespunzător, igrasia dă naștere mucegaiului, care este extrem de periculos pentru sănătate. În aceste situații, singura soluție este îndepărtarea imediată a cauzei igrasiei și distrugerea mucegaiul apărut în urma ei, iar vopseaua lavabilă de interior CasaBella antimucegai, în combinație cu Polisept soluţie şi Polisept amorsă antimucegai oferă o protecţie eficientă şi de durată împotriva mucegaiului fungilor.

”Nevoia de siguranță este fundamentală pentru orice familie. Tocmai de aceea, noua vopsea lavabilă CasaBella antimucegai este un produs performant, conceput cu respect față de valorile familiei – grijă, armonie, siguranță, sănătate – și în concordanță cu specificul românesc, de a crea un cămin primitor şi frumos. Partener de nădejde pentru toți clienții săi, Policolor a creat vopseaua CasaBella antimucegai special pentru a-i determina și ajuta să facă din căminul lor un spațiu sigur, iar din propria sănătate, o prioritate a vieții de zi cu zi.” – Camelia Dragomirescu, Director Marketing Policolor

Despre CasaBella Antimucegai

Noua vopsea CasaBella antimucegai se aplică ușor și rapid, are o putere mare de acoperire, de 13-15 m²/litru/un strat și este foarte rezistentă la murdărire. Este disponibilă în ambalaje de 2,5l, 4l și 8,5l în varianta alb intens, însă poate fi nuanțată cu Policolor sistem de colorare, în culori pastel, calde sau cu CasaBella coloranți. Produsul este distribuit la nivel național în reţeaua de magazine Policolor și în alte 1.000 de magazine, inclusiv la retailerii de bricolaj.

În prezent, gama CasaBella este formată din vopsea lavabilă de interior, vopsea lavabilă de exterior, amorsă de perete, emailuri și lacuri.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies