CASA RUSU SUPER STORE. IMAGINI DIN MAGAZIN SI INFORMATII DESPRE PROMOTII

by admin
0 comment

Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, inaugurează pe 7 iulie 2016 cel mai mare magazin al său (al 18-lea al lanțului), în Vitantis Shopping Center. Acesta este primul de tip Super Store și se întinde pe o suprafață de 6.000 mp, din care o treime sunt alocați produselor de amenajare și decorare a locuinței.

Casa Rusu Super Store

Iată care sunt promoțiile anunțate!

Și ca la orice mare deschidere, se anunță și reduceri. Unele în sistem ”cumperi mai mult, plătești mai puțin”. Să dezvoltăm. Astfel, la toate produsele de mobilier se poate obține o reducere suplimentară de 5% față de prețul afișat la raft dacă se achiziționează un al doilea articol, indiferent de valoarea acestuia. Prețul celui de-al doilea produs beneficiază doar de reducerea afișată.

Discountul poate ajunge până la 10% (5% + 5%) la toate piesele de mobilier dacă mai cumpărăm oricare alte două produse. Ele își păstrează prețul afișat la raft.

În cazul în care vrem și mai multe articole, doar produsul de mobilier cu cel mai mare preț are o reducere variabilă, în două trepte, conform algoritmului de mai sus.

Promoția este valabilă în perioada 7 iulie – 7 august 2016 și se aplică exclusiv la achizițiile ce conțin cel puțin un produs de mobilier.

„Investiția pentru extinderea şi reamenajarea noului magazin s-a ridicat la 1,5 milioane de euro şi estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Vitantis va fi de 3 milioane de euro, până la finele anului în curs” – Cristian Rusu, proprietarul grupului.

Noul magazin a creat 50 de noi locuri de muncă, fiind cea de-a 30-a locaţie din reţeaua Casa Rusu şi a 18-a proprie, restul de 12 fiind francize.

Imagini din Casa Rusu Super Store:

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store
Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Casa Rusu Super Store

Afaceri în creştere cu 20% în 2016

În ceea ce priveşte business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a subliniat că anul trecut cifra de afaceri a raportat o creştere cu cca. 27% comparativ cu 2014. Avansul a fost determinat atât de deschiderile a două noi magazine, în Bucureşti (Colentina) şi Bacău, cât şi de investiţiile de cca. 8 milioane de euro realizate pe parcursul anului. Astfel, în 2015, grupul Rus Savitar – Casa Rusu a investit cca. 3 milioane de euro în două centre logistice noi, cu o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi, şi alte 5 milioane de euro în noi linii de producţie de mobilier din pal melaminat în fabrica din Dudeştii Noi, Timiş. Pentru 2016, reprezentanții companiei estimează că businessul va depăși 51 mil. euro, față de 43,7 mil. în 2015. Trei noi magazine super store sunt în plan pentru 2017, la Timișoara, Cluj și Brașov.

În acest moment, cca. 15% din producţia totală de 25.000 garnituri/lună şi 10.000 seturi de mobilier tapiţat / lună ajunge la export în ţări precum Olanda, Belgia, Elveţia, Franţa, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Cehia, Irak, Quatar, Emiratele Arabe Unite şi Japonia.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies