CARE SUNT CULORILE TOAMNEI 2015

by admin
0 comment
Toamna 2015 se remarcă prin nuanțe deschise de bleu, roz, vernil, lila, mov, galben și crem. Și asta nu poate fi decât o veste bună pentru cei care au în plan să își amenajeze locuințele, pentru că pastelurile sunt ușor de asortat, transmițând căldură și luminozitate.

Aceste beneficii sunt importante, în special pentru spații mai mici, cum sunt cele din apartamentele de la bloc, spun reprezentații brandului de vopsele, lacuri, tencuieli și amorse Savana.

culorile toamnei 2015

Sursă foto: Savana

Dacă te-ai gândit să faci schimbări în aspectul casei, sunt câteva lucruri de care ar fi bine să ții cont pentru ca alegerile tale să se alinieze cu tendințele toamnei 2015. Sunt la modă nuanțele pastelate și calde, dar pentru o armonie care să redea bună dispoziție, liniște și energie e nevoie să asortăm culorile cu mobilierul și decorațiunile pe care ni le dorim sau le avem deja. – Cristina Avram, marketing manager consumer Fabryo Corporation.

culorile toamnei 2015

Sursă foto: Savana

IMPORTANT: În amenajarea spațiilor de locuit e recomandat să se respecte proporția de 60/30/30. Acest lucru înseamnă că 60% din suprafață o reprezintă nuanța pereților, 30% culoarea mobilei și parchetul și alți 30% decorațiunile și liniile decorative de pe pereți.

Nunațele de gri, ce se înscriu în paleta culorilor neutre, sunt și ele pe lista de recomandări, deoarece se pot integra ușor în orice ambient, fără a fi nevoie de înlocuirea pieselor de mobilier. Cei mai îndrăzneți pot adopta cromatica anilor ‘60-’70, în care domină verdele, albastrul și galbenul. Specialiștii în design și amenajări interioare mai spun că, în acest sezon, nu ar trebui să lipsească nici nuanțele de lemn crud, asortate fin cu stilul și cu personalitatea fiecăruia.

Mai multe sfaturi de amenajare pentru diferite tipuri de spații găsiți AICI.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies