CARDUL PENTRU PROFESIONISTI DE LA PRAKTIKER

by admin
0 comment

Praktiker lansează cardul pentru profesioniști, ce funcționează pe principiul ”Cu cât cumperi mai mult, cu atât câștigi mai mult!”.

Profesionist Praktiker poate deveni orice persoană juridică sau persoană fizică autorizată care activează în oricare dintre domeniile: structuri, instalații, amenajare grădină, finisaje, montaj sau ale sectoare conexe.

Cardul reprezintă un pachet avantajos de beneficii exclusive precum:

  • Reducere de 5% la fiecare achizitie efectuata cu cardul
  • Bonus lunar in functie de totalul achizitiilor
  • Bonus anual in functie de valoarea cumparaturilor efectuate pe parcursul acelui an
  • Oferte dedicate: produse cu preturi speciale
catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

Pentru că ne pasă de clienții noștri și suntem atenți la nevoile lor, am lansat anul acesta Cardul pentru Profesioniști, cu avantaje atât pentru clientul final, cât și pentru meșteri, pe principiul „cu cât cumperi mai mult, cu atât câștigi mai mult”. Suntem siguri că va fi un produs de succes, fiind un sistem de loializare cu avantaje financiare clare pentru profesioniști. Pe de o parte îi ajută să ofere prețuri foarte bune clienților lor, pe de altă parte le aduce și discounturi semnificative în vouchere valorice lunare sau anuale, de care beneficiază în mod direct. – Nicoleta Iordache, Director Vanzari B2B Praktiker Romania.

Statutul de profesionist Praktiker este valabil nelimitat în timp și se poate obține prin simpla completare a unui contract, disponibil la birourile de informații din orice magazin Praktiker. Portofoliul Praktiker oferă 42.000 produse, împărțite pe decorațiuni pentru interior și exterior, produse sanitare, mobilă, electronice și electrocasnice, materiale de construcții și produse pentru grădinărit. Pe lângă această varietate de produse, Praktiker are pregătită și o gamă de servicii la care profesioniștii au acces direct în magazin: comenzi speciale, combinare cromatică pentru vopsele, servicii financiare, livrare produse, garanție retur și servicii de cusut.

Cardul este disponibil la birourile de informații din fiecare magazin Praktike și poate fi ridicat pe loc, după completarea unui contract. Cu acesta, profesionistul primește reduceri atât pentru clientul final, cât și pentru el.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies