Cum să nu ai chef să mănânci dimineața când micul dejun are formă de inimă? Mici sau mari, vom fi cu siguranță tentați să încercăm ouăle fierte (dacă arată astfel), chiar dacă n-au fost niciodată preferatele noastre.
De ce aveți nevoie:
- ouă;
- creioane sau bețișoare de mâncare chinezească;
- hârtie cartonată sau pânză;
- elastice de bani.
Pasul 1: Se pune oul la fiert și se lasă circa 5 minute (se scoate când gălbenușul s-a întărit).
Pasul 2: După ce oul s-a răcit îndeajuns cât să fie manevrabil, se așează în bucata de hârtie sau pânză.
Pasul 3: Se pune bățul deasupra și se fixează la capete cu ajutorul elasticelor de bani.
Pasul 4: Se lasă oul 2-3 minute în dispozitivul improvizat, apoi se scoate și se taie. Et voila! Ouă în formă de inimă! Mai simplu de atât nu se poate!
Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l!