CAMPANIE UMANITARA: JYSK SPRIJINA VICTIMELE INUNDATIILOR DIN BALCANI

by admin
0 comment

După ce ieri vă anunțam că DIY Bazaar susține campania Hornbach și Mereu Aproape de colectare de jucării pentru copiii nevoiași, astăzi vă prezentăm o nouă inițiativă lăudabilă.

Pentru a sprijini victimele inunațiilor din zona Balcanilor, JYSK, companie activă pe piața de mobilier, accesorii și decorațiuni, a trimis un transport de bunuri în valoare de 160.800 de euro pentru Crucea Roșie regională. Mii de saci de dormit, pilote, perne și pături au plecat din centrul de distribuție al retailerului din Radomsko, Polonia. În total 30.000 de articole vor ajunge la persoanele sinistrate. Printre cei afectați de ploile abundente se numără și angajați ai companiei, care și-au pierdut casele ori au fost evacuați.

#jysk #campanieumanitara #inundatii #balcani #diybazaar

Sursă foto: expedit.eu

Inundațiile masive și evacuările ulterioare au făcut ca oamenii din această regiune să aibă nevoie de cele mai de bază produse. De aceea am cerut sfatul Crucii Roșii despre cum am putea ajuta , iar acum transportăm o cantitate mare de bunuri în regiune, a spus Directorul de Comunicare și CSR Jonas Schrøder.

Aceasta nu este prima data când JYSK oferă ajutor de urgență ca urmare a unui dezastru natural. În 2010, în urma cutremurului catastrofal din Haiti, compania a trimis produse în valoare de 147.400 euro, constând în pături și saci de dormit pentru SOS Children’s Villages.

Despre JYSK Romania SRL:

GRUPUL JYSK își are originile în Scandinavia: primul magazin a fost deschis în Danemarca în 1979. Astăzi, GRUPUL JYSK deține peste 2100 magazine și are 18.500 angajați în 36 de țări. În Germania și Austria magazinele poartă numele de Dänisches Bettenlager, iar în celelalte țari JYSK. Ambiția grupului JYSK este să își dezvolte prezența în întreaga lume, oferind o oferta excelentă pentru fiecare. Proprietarul JYSK GRUP este Lars Larsen. Cifra de afaceri a grupului este de 2.9 miliarde euro.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies