CADOURI INTELIGENTE PENTRU BARBATI PASIONATI DE TEHNOLOGIE

by admin
0 comment

E greu să faci cadouri bărbaților, zău așa. Mai ales dacă ești femeie. Persoanele de același sex reușesc să își facă daruri mai ușor. Părerea mea! Adică eu, ca femei, cam știu care este oferta atunci când trebuie să îi cumpăr ceva unei prietene, că doar intru prin tot felul de magazine căutând una, alta pentru mine. Involuntar scanez și alte produse. Dar când trebuie să fac un cadou unui bărbat totul pare atât de nou și de nemaiîntâlnit…

Am văzut că în ultimele luni e nebunie mare cu ochelarii de realitate virtuală. Nu zic că sunt un dar exclusiv masculin, dar cred că s-ar potrivi bine unui bărbat pasionat de tehnologie. Cum acești ochelari funcționează împreună cu un smartphone, m-am uitat după un model de ochelari VR compatibil cu un telefon cu sistem de operare Android, așa cum are persoana pentru care caut darul. Acolo am mai găsit și câteva informații suplimentare despre genul acesta de ochelari. Deja au devenit foarte tentanți!

cadouri inteligente

Sursă foto: arsis.ro

Tot la mare modă sunt și ceasurile inteligente sau smartwatches. Ele se pot sincroniza cu contul de email sau cu rețelele de socializare și, pe lângă faptul că indică ora, îți arată în timp real și tot felul de notificări ce te ajută să îți organizezi agenda și să ții pasul cu obligațiile zilnice. Unele modele îți numără la propriu pașii pe care i-ai făcut într-o zi, încurajând un stil de viață cât mai activ. Oare ce smartwatch să aleg? Sunt atâtea variante… Și acesta este doar un site, că dacă dai căutare pe Google, primești zeci, sute de recomandări.

Pe lista de cadouri inteligente pentru bărbați s-ar mai putea număra o boxă portabilă, un stabilizator și/sau un trepied de telefon (pentru cei pasionați să filmeze cu smartphone-ul) sau poate o baterie mobilă de ultimă generație ce dă o autonomie mare telefonului mobil.

Mai aveți și alte idei? Împărtășiți-le!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies