CADOURI DE CRACIUN DIRECT DE LA MESTESUGARI, LA MESTESHUKAR BUTIQ

by admin
0 comment

Produsele de autor sau cele făcute de un meșter popular sunt perfecte aduci când vrei să faci un cadou unicat, cu personalitate. Iar de sărbători, în ciuda numeroaselor opțiuni disponibile, uneori, avem senzația, că nu există o varietate prea mare a produselor de serie. Și atunci încercăm să găsim ceva. Altceva!  

La Mesteshukar ButiQ, iubitorii de frumos, de produse lucrate manual, pot găsi produse și obiecte realizate manual de meșteșugari romi, plus doi brazi realizați manual din lână croșetată, creați de Sânziana Pop, designer de vitrine și posesoarea blogului de design visuell.ro.

Sursă foto: Visuell.ro

Sursă foto: Visuell.ro

Sursă foto: Visuell.ro

Sursă foto: Visuell.ro

Sezonul de iarnă vine și cu reduceri de 50% la hainele din magazin și de 10% la bijuterii și la obiecte de lemn și de răchită.

Mesteshukar ButiQ este un brand deținut de Asociația Romano ButiQ, un loc în care veți auzi povești despre meșteșugarii romi, despre tradiții și tehnici demult uitate. Produsele și obiectele sunt realizate în colaborare cu designeri internaționali, care consiliază Fundația Erste pentru programul Roma Partnership.

Începând cu 17 decembrie, în magazinul intră și noua colecție de eșarfe și șaluri semnată de designerul vienez Peter Weisz, co-fondator al companiei de design Zerunianandweisz, cu o largă experiență în calitate de creative director, fashion director și stilist la Schaufenster/Die Presse, Diva, Woman, Wlener, Ahead, Attitude/GB, Palmers&Swarovski.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies