Buyer Point International, cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei DIY

by admin
0 comment

Pe 19 octombrie 2016, la Palatul Parlamentului, are loc cel mai mare eveniment dedicat industriei DIY (do it yourself) din România, Buyer Point International. Acesta este organizat de casa editorială Collins România, în colaborare cu revista BricoRetail.ro și este dedicat sectorului internațional de B2B.

buyer point 2016

Sursă foto: retail-fmcg.ro

Evenimentul este unul de tip conference & expo și va include circa 100 de standuri şi o zonă de conferinţe dedicată Social Media Trends.

Iată cine sunt speakerii confirmați până la această dată:

 • Adela Pârvu – blogger şi vedetă TV – emisiunea „Visuri la Cheie”
 • Cătălin Teniţă – CEO/Co-owner, TreeWorks, compania ce deţine Zelist, singurul instrument de monitorizare online din România
 • Cristiana Motuzoc – Merchandising & Style Manager vivre.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de produse home & deco
 • Cristian Găvan – Owner & General Manager MAM Bricolaj, retailer specializat pe accesorii de mobilier
 • Cristian China Birta – Blogger & Co-owner Kooperativa 2.0, agenţie de Social Media specializată în diverse acţiuni ce privesc şi implică bloggeri
 • Cristian Florea – Project Manager Kooperativa 2.0, blogger şi specialist Facebook

Agenda rămâne deschisă. Conferinţa se va desfăşura în intervalul 10.00 – 13.00, cu un coffee break între 11.00 – 11.30, iar pentru zona expoziţională programul începe la 09.00 și se încheie la 17.00.

Înscrierile pentru expozanți se fac pe platforma www.ro.buyerpoint.it. Pentru vizitatori accesul este gratuit, dar doar în baza înregistrării online în aceeași platformă.

Buyer Point Internațional în cifre:

Cel mai mare eveniment dedicat industriei de do it yourself (DIY) din România se întinde pe o suprafaţă de cca 2.500 mp şi are peste 100 de standuri.

Producători din România, Italia şi alte câteva ţări din vecinătate vor expune produse de:

 • casă şi grădina (home & garden)
 • decoraţiuni (home & deco sau home improvement)
 • materiale de construcţii, hardware
 • scule profesionale (power tools)
 • mobilier (accesorii şi mobilier de toate felurile)
 • electrice
 • auto

Obiectivul Buyer Point International:

Obiectivul pragmatic al evenimentului este de a pune faţă în faţă, în acelaşi loc şi într-o singură zi, oferta cu achiziţia sau producătorii DIY cu retailerii şi importatorii DIY.

Cereri şi detalii pentru rezervarea standurilor se pot face la adresa de e-mail revista@bricoretail.ro sau la telefon: 0754331043.

Înregistrarea vizitatorilor:

Înregistrarea pentru conferinţă şi pentru întreg evenimentul este gratuită şi se face doar accesând link-ul: www.ro.buyerpoint.it. După completarea câmpurilor, se printează badge-ul cu cod de bare care va asigura accesul la eveniment, în ziua de 19 octombrie 2016. Intrarea se face pe la poarta E1, dinspre Calea 13 septembrie (intrarea de la Senat), exact lângă muzeul MNAC.

Despre Buyer Point International:

BUYER POINT INTERNATIONAL se găseşte la cea de-a 2-a ediţie, prima dintre ele având loc anul trecut, pe data de 24 noiembrie, la Hotel Intercontinental, pe o suprafaţă expoziţională de doar 400 mp. BUYER POINT INTERNATIONAL face parte din suita de evenimente BUYER POINT, care se organizează de peste 10 ani în Italia, la Milano, de către casa editorială Collins, ce deţine şi platforma online www.mondopratico.it.

Revista BricoRetail.ro este partener strategic al companiei Collins pentru suita de evenimente BUYER POINT de 2 ani, iar evenimentul din acest an va fi cel de-al 4-lea în care revista românească face parte din organizare în ceea ce priveşte participarea companiilor din România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies