BUYER POINT 2016, LOCUL DE INTALNIRE AL SECTORULUI DE DIY DIN EUROPA

by admin
0 comment

Unii dintre cei mai mari retaileri europeni se întâlnesc pe 10 și 11 mai la BUYER POINT, eveniment internațional de bricolaj organizat anual, la Milano. Arabesque, Praktiker, TEKZEN, eMAG.ro, Carrefour, vivre.ro, evoMAG.ro, MAM Bricolaj, Honest, GardenPedia.ro, NOD, Brico Construct, Global Plast, Sentosa, JoyJoy.ro, ELVILA și Bam Boo și-au anunțat deja participarea, potrivit bricoretail.ro, partener strategic al evenimentului.

buyer point 2016

Sursă foto: bricoretail.ro

BUYER POINT aduce în acelaşi loc, oferta producătorilor europeni şi cererea reprezentată de către retaileri, importatori şi distribuitori DIY din Europa, un eveniment B2B care se află deja la a 12-a ediţie.

BUYER POINT 2015, în cifre și imagini:

  • 170 de buyeri înregistraţi din Italia, Germania, Marea Britanie, Franţa, Rusia, România, Bulgaria, Turcia, Croația, Serbia, Muntenegru, Malta, Moroc şi Polonia;
  • 124 de standuri în zona expoziţională;
  • 500 de producători înregistraţi;
  • mai mult de 600 de întâlniri programate într-o singură zi;
  • peste 250 de participanţi la conferinţa Focus Romania;
  • peste 300 de participanţi la cina de deschidere oficială a evenimentului;
  • peste 700 de participanţi la BUYER POINT.

 

De ce să mergi la BUYER POINT 2016?

BUYER POINT este un foarte bun eveniment de networking, în cadrul căruia producătorii se întâlnesc față în față cu retailerii (buyerii), cei care le cumpără și le vând ulterior produsele la scară mare. Pentru importatori este un bun prilej de a-și îmbunătăți și/sau mări gama de produse.

buyer point 2016

Sursă foto: retail-fmcg.ro

Dar indiferent dacă ești retailer, cumpărător, potențial cumpărător sau furnizor, BUYER POINT este locul unde poți afla care sunt cele mai noi tendințe din piața europeană de do it yourself (DIY). Mai multe detalii privitoare la acest eveniment de anvergură puteți solicita la adresa de email revista@bricoretail.ro sau la numărul de telefon 0754.331.043.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies