BRICO DÉPÔT SCHIMBA DATA APARITIEI CATALOAGELOR BILUNARE

by admin
0 comment

Prima zi de weekend devine prima zi de shopping! Din iulie, catalogul Brico Dépôt este disponibil în depozitele din toată țara începând cu ziua de sâmbătă. Prin schimbarea zilei de apariție, produsele cu indicatorul „Stop Preț” – care intră în stoc periodic, în cantități limitate – vor fi accesibile și celor care nu pot ajunge în depozite în timpul săptămânii.

catalog Brico Depot

Sursă foto: Brico Depot

Până la acest moment, strategia de marketing și comunicare a Brico Dépôt implica apariția cataloagelor bilunare în ziua de vineri.

Primul catalog din luna iulie vine cu produse noi, atât pentru proiectele dedicate modernizării sălii de baie, cât și pentru bucătărie: instalații, mobilier modular, baterii, hote, plite și cuptoare electrice. Tot acum clienții vor găsi soluții convenabile pentru izolații, gresie și placări murale, parchet, tâmplărie, produse pentru finisaje, radiatoare, boilere și centrale, precum și accesorii electrice la prețuri mici.

Astfel, în perioada 2-15 iulie, clienții Brico Dépôt vor descoperi indicatorul „Stop Preț” la următoarele articole:

  • Cabină de duș cu hidromasaj, uși culisante din sticlă securizată, iluminare LED, panou cu touch screen, etajeră, radio, ventilator;
  • Bază lavoar cu două sertare din PAL și lavoar ceramic;
  • Vopsea lavabilă pentru interior albă, 15 litri;
  • Mașină de găurit cu percuție 500W Bosch;
  • Mașină pentru șlefuit pereții 600W;
  • Polizor unghiular 850W Bosch;
  • Tencuială canelată 24 kg.
catalog Brico Depot

Sursă foto: Brico Depot

„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri. Anterior această secțiune era cunoscută sub numele de ”Arivaj”.

Modelul de business Brico Dépôt presupune prețuri mici în fiecare zi, garanția calității și stocuri disponibile în cantități industriale.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies