BRICO DEPOT: REDUCERI LA FINAL DE VARA

by admin
0 comment
Până la sfârșitul lunii august produse din magazinele Brico Depot au prețuri mai mici și cu până la -75%. Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile, pentru toate articolele marcate cu eticheta ”Soldări”.

În catalogul retailerului, disponibil AICI (îl puteți accesa și dacă dați click pe poza de mai jos) și valabil până pe 2 septembrie, găsiți de la unelte pentru construcții, instalații și sanitare, până la plăci ceramice, parchet, uși și ferestre. Tot până la aceeași dată, pentru cumpărături de minim 1.500 de lei, transportul este gratuit pe o distanță de 15 km față de magazin.

catalog BricoDepot

Sursă foto: BricoDepot

Brico Depot se laudă cu prețuri de depozit și cu stocuri în cantități industriale. Magazinele se deschid în fiecare zi la 07:00 dimineața și funcționează în sistem de autoservire, produsele comercializate la prețuri speciale aflându-se în secțiunea Arivaj. Ofertele sunt valabile în depozitele din București (Băneasa, Militari, Pantelimon, Orhideea), Brașov și Ploiești.

Mai multe știri despre Brico Depot puteți citi AICI, iar dacă doriți să vedeți ce oferte sunt disponibile și în restul magazinelor de do it yourself din țară, vizitați secțiunea DIY – Who is who în România.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies