Brico Depot, reduceri de preturi la mii de produse

by admin
0 comment

Vara se apropie de final și numărul campaniilor de soldări este în creștere. La Brico Depot, mii de articole pentru casă și grădină au prețuri mai mici, între 17 și 30 august. Desigur, în limita stocurilor disponibile.

Brico Depot, reduceri pentru schimbări la exterior și interior

Reduceri sunt la diverse modele de garduri și plase din sârmă, la acoperișuri din țiglă metalică, marchize transparente pentru uși de exterior sau la centrale termice cu stabilizator de tensiune și kit de evacuare inclus. Prețuri mai mici găsești și la șipci rindeluite, polițe metalice sau dispersii bituminoase, recomandate pentru renovarea și întreținerea materialelor protectoare de acoperiș sau pentru lucrări de hidroizolație subterană.

De asemenea, cu gamele de faianță și gresie pentru interior, băile și bucătăriile vor avea un aspect nou și elegant. Gamele de produse pot fi adaptate cu ușurință preferințelor fiind disponibile în mai multe dimensiuni, culori și modele. Pentru chiuvetă, cadă și duș bateriile la ofertă sunt în stil retro sau modern.

Pentru grădină poți cumpăra la reducere stâlpi exteriori în formă de felinar sau cu aspect industrial, din oțel inoxidabil, aplicele și becurile pentru interior, care degajă o lumină caldă și sunt eficiente energetic.

Organizare mai bună și atenție la detalii

Puțină ordine în cămară, garaj sau în dulapurile înțesate de lucruri e necesară în mod sistemtic. În cutiile transparente cu roți și cu capac inclus, lucrurile sunt mai simplu de găsit și de transportat. E loc suficient pentru unelte, borcanele de dulceață și murături sau jucăriile copiilor.

Catalogul Brico Depôt este disponibil în magazine, pe website, la adresa https://www.bricoDepôt.ro/catalog/, și prin aplicația Brico Depôt.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies