Brico Depot ofera solutii de incalzire adaptate bugetului

by admin
0 comment

Pe piața sistemelor de încălzire, numărul soluțiilor de reducere a costurilor facturilor este în creștere. Iar în lunile în care temperaturile sunt scăzute, astfel de economii sunt mai mult decât binevenite.

Brico Depot Baneasa

Sursă foto: Brico Depot

În perioada 15 octombrie – 3 noiembrie, la Brico Depot soluțiile de încălzire sunt adaptate bugetelor clienților, centralele pe gaz cu pompă modulantă și kit de evacuare inclus sau orice alt produs din gama de încălzire ce răspunde cerințelor – convector 1500W, echipat cu mânere, funcție de ventilație și termostat reglabil, radiator ulei cu protecție la supraîncălzire sau aerotermă cu control automat al temperaturii – fiind promovate în toate depozitele din țară ale retailerului.

În această perioadă, în secțiunea ”Stop Preț” se află ferestre din PVC alb cu sticlă termoizolatoare şi coeficient redus de transfer fonic, dar și unelte electroportative marca Stanley – fierăstrău circular de mână de 1.600 W, maşină de înşurubat de 18 V, set de electrozi rutilici şi valiză de transport, cu garanţie de 2 ani.

Dacă ai de lucru în grădină sau vrei să sădești ceva – pomi, arbuști sau butași de struguri – în depozite mai găsești, printre altele, și burghiu manual de plantat, greblă pentru frunze și foarfecă pentru crengi.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies