BRICO DEPOT INTRODUCE INDICATORUL ”STOP PREȚ”. IATĂ LA CE SE REFERĂ!

by admin
0 comment

Din această vară, Brico Depot introduce la raft, dar și în cataloagele bilunare indicatorul ”Stop preț” pentru produsele oferite în cantități limitate, la cele mai mici prețuri. Aici intră gamele esențiale, materialele de construcții și de bricolaj, mobilierul și accesoriile pentru baie și bucătărie, dar și piesele și uneltele pentru amenajări exterioare.

oferte de primavara

Sursă foto: Brico Depot

În perioada 3-15 iunie, la reducere sunt materialele de finisaje, precum tencuiala decorativă și vopselele lavabile (dacă aveți în plan să zugrăviți, puteți alege pe loc una din cele 1.500 de culori disponibile la mașina de mixat), dar și mobilier și accesorii pentru baie și bucătărie și unelte electrice profesionale.

În magazine, clienții au la dispoziție și gama permanentă de produse, ilustrată în Catalogul Brico Dépôt 2016, dar și pe aplicația mobilă, pe care o puteți descărca de AICI.

Mai multe știri despre retaileri și oferte găsiți în categoria Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies