Brico Depot: 34 de magazine la nivel national + oferte de primavara

by admin
0 comment

Cu o rețea de 34 de magazine și o prezență în 25 de orașe din întreaga țară, retailerul de casă și grădină Brico Depot devine greu de ocolit :). Așa că mă gândesc că mulți dintre noi le trecem pragul când avem proiecte DIY, de construcție sau amenajare în plan și că un update despre planurile lor din perioada următoare poate fi folositor.

Deci prima și cea mai importantă veste este că Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, a finalizat în martie procesul de transformare a celor 19 magazine Praktiker preluate în 2017. Noua poziționare de brand: mai aproape de clienți!


Acțiunile de transformare a magazinelor Praktiker în Brico Depot au fost gândite ținând cont de modul în care clienții își planifică proiectele de renovare și amenajare, de suprafețele și bugetele de care dispun, dar și de uneltele de care au nevoie.


Acest fapt conduce la o îmbunătățire a experienței de cumpărare, adaptată așteptărilor și cerințelor clienților, care vor găsi mai ușor și mai repede la raft ce îi interesează. Inspirația și-o pot lua din spațiile nou amenajate, precum și din showroom-urile pentru baie. Despre modelele de băi de la Brico Depot adaptate pe mărimi și bugete a mai scris AICI și AICI.

Un nou slogan: „It’s good to be home”

„Le propunem clienților un nou Brico Depôt și o nouă abordare, mai apropiată de nevoile și așteptările acestora. Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar obiectivul nostru este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor. Îi invităm în noile magazine, în care vor descoperi soluţii adaptate diverselor provocări cu care se confruntă în proiectele de amenajare și renovare, precum și game inovatoare de produse, la prețuri mici zilnic.”- Adela Smeu, CEO Brico Depot România

Idei pentru grădină și balcon

E primăvară în toată regula, am tot așteptat-o. Iată că venirea ei aduce și tradiționalele oferte de amenajări pentru spații exterioare, iar Brico Depot a construit o întreagă selecție de produse și soluții care să te ajute în luarea celor mai bune decizii. Secțiunea de idei pentru grădină și balcon înglobează sfaturi de design, sugestii referitoare la alegerea gardului, propuneri de unelte sau recomandări de cultivare a florilor, copacilor și legumelor. Deci dacă vrei suportul specialiștilor, în găsești și aici, pentru ca apoi la raft, consultanții în vânzări să te ajute să cumperi produsele și cantitățile corecte pentru proiectele tale. Produsele și prețurile lor sunt toate în secțiunea Grădină, deci nu strică să aruncăm o privire și peste ele până ajungem în magazin. Asta va scurta timpii pe care îi petrecem încercând să identificăm și să combinăm game și articole extrem de variate. E doar un mic sfat de organizare pe plan personal.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies