Brazi si idei de cadouri de la Brico Depot

by admin
0 comment

La Brico Depot au deja brazi de Crăciun. 28.000 mai precis, cu înălțimi cuprinse între 1,75 m și 2,20 m. Prețurile pornesc de la 69 lei, iar la cei în ghiveci, de la 99 lei. Brazii cu rădăcină au între 1,25 m și 1,50 m, iar după ce trec sărbătorile de iarnă pot fi plantați în curte sau oriunde în pădure. Poate luați în considerare o astfel de posibilitate pentru ca în viitor tot mai puțini brazi, ce au avut nevoie de ani buni să crească, să nu mai fie tăiați.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou practic puteți oferi unelte multifuncționale, indispensabile meșterului casei, dar și Crăciunițe decorative de diverse mărimi.

În oferta de sărbători a retailerului mai găsim și instalații și tub luminos de diverse culori, la 43,95 lei/rola de 20 m, perfecte pentru împodobirea casei, atât la interior, cât și la exterior.

Dacă vreți să vă creșteți confortul locuirii în această iarnă, puteți alege ceva din gama extinsă de sisteme de încălzire, de la sobe din teracotă, până la șemineuri, aeroterme, convectoare și radiatoare sau generatoare, care să vă ferească de pene de curent mai ales atunci când este vreme rea afară. Un exemplu este generatorul de 3100 W, motor răcire cu aer/4 timpi, capacitate rezervor 1,5 l și combustibil benzină fără plumb, la 1.599 lei.

În magazin, cele mai bune oferte sunt marcate cu eticheta Stop Preț.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies