BRANDUL AMERICAN TERANI COUTURE S-A LANSAT OFICIAL LA BUCURESTI

by admin
0 comment

În iunie, s-a lansat oficial la București brandul american de rochii de seară și de cocktail Terani Couture. Eu am făcut cunoștință cu Terani încă din aprilie, când unicul retailer autorizat din Capitală, Merci Bride, mi-a oferit ocazia de a purta una din frumoasele sale rochii la cea de-a zece ediție a Galei Europa Property – SEE Real Estate Awards, pe care am și prezentat-o.

rochii de seară

Sursă foto: Europa Property

Dar haideți să vă spun mai multe despre cum a ajuns acest brand la București și care este povestea lui.

După luni bune în care a studiat cu mare atenție piața rochiilor de ocazie și zeci de branduri internaționale, Raluca Fabiola Burducea a decis în decembrie 2014 să plece în Statele Unite ale Americii, unde a semnat începerea colaborării sale cu Terani Couture. Astfel, în primăvara lui 2015 ea deschide primul showroom cu rochii de seară și de cocktail Terani, din București. Numele ales: MERCI BRIDE.

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

De ce s-a oprit la acest brand? Pentru că rochiile sale sunt preferate de celebrități de la Hollywood precum Beyonce, Jennifer Aniston, Kate Backinsale sau Sarah Jessica Parker și pot transforma orice eveniment într-unul de neuitat. Apoi pentru că materialele folosite sunt unele de calitate, iar broderiile cu pietre, paiete și mărgele te fac să te simți la rându-ți o starletă de cinema ce pășește pe covorul roșu de la Oscar sau Grammy’s. Dar partea bună de abia acum vine! Prețurile pentru o rochie de seară Terani Couture pornesc de la 1.000 de lei, iar o ținută de cocktail poate fi achiziționată și la 500 de lei. Dacă nu doriți să cumpărați, ci doar să închiriați una din rochiile aflate în showroom-ul MERCI BRIDE, o puteți face la prețuri ce pornesc de la 200 de lei!

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

Ca unic retailer autorizat din București, Raluca propune clientelor sale, într-un concept de tip private boutique, rochii pentru evenimente variate, modele fiind expuse în magazinul din zona Matei Basarab. Rochiile pot fi probate doar dacă ați făcut o programare înainte la adresa de email merci.bride@yahoo.com sau la telefon 0726.428.082. O vizită la showroom-ul MERCI BRIDE poate fi și o ocazie de a petrece timp, într-o manieră diferită, cu prietenele, Raluca întâmpinându-și grupurile de cliente cu șampanie și creând o ambianță precum cea din culisele show-urilor de modă.

De asemenea mai multe creații de lux Terani Couture se pot găsi pe site-ul oficial www.teranicouture.com, iar dacă vă place un model anume, dar el nu este disponibil în showroom-ul din Capitală, nu trebuie să așteptați prea mult pentru a vă fi livrat. În circa două săptămâni de la plasarea comenzii, rochia poate fi ridicată și purtată la marele eveniment.

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

Brandul Terani Couture a fost lansat în anul 1990, la New York. De atunci și până acum el a continuat să crească și să fie prezentat cu regularitate la defilările Fashion Week din Milano, L.A. sau New York. Colecțiile sale de lux sunt renumite pentru cusăturile și broderiile manuale.

Mai multe postări de la evenimentele la care particip și despre locurile pe care le descopăr găsiți în secțiunea Lifestyle & Travel.

rochii de seară

Sursă foto: Diamon Club

În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies