Bradut ornat cu biscuiti

by admin
0 comment

Zilele trecute am primit de la Dr. Gerard o cutie cu tot felul de dulciuri. Printre ele și niște biscuiți cu portocale și cuișoare. Nu doar gustul e interesant la ei, ci și forma special creată pentru a putea fi agățați în pomul de Crăciun. Cum încă nu am făcut bradul așteptând Ajunul, am decis să-i folosesc pentru a orna un puiet pe care îl creștem de aproape 2 ani.

ornamente din biscuiti

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Așa că am luat o ață decorativă și o foarfecă și am început să le fac agățători.

ornamente din biscuiti

Sursă foto: DianaMihaila.ro

I-am legat unul câte unul până când crenguțele s-au umplut.

ornamente din biscuiti

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ornamente din biscuiti

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ornamente din biscuiti

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Va arăta foarte bine lângă brăduțul decorat cu paste făinoase. Mai multe idei de sezon (proiecte și sfaturi de amenajare) găsești și în secțiunea special dedicată Crăciunului.


Interesant de știut:

Românii cheltuie 43 mil. euro pe cadouri dulci în decembrie, când vânzările se triplează. Trendul este susținut de lansarea produselor sezoniere. Perioada Crăciunului generează un consum de peste 7,4 mil. kg dulciuri în România, din care biscuiții  au ocupat prima poziție în volum, cu o cotă de 24,3% și a doua ca valoare, cu 16,4%. Napolitanele au reprezentat 7,1% din valoare și 10,3% volum.  Cele mai mari creșteri, între 158% și 520% față de luna noiembrie, au fost înregistrate la praline, figurinele din ciocolată și produsele sezoniere.

Sursa: Retail Zoom


Poate ți-ar mai plăcea să citești și:

8 altfel de brazi de Crăciun

Proiectele mele de la Crăciunul din 2013

Un decor de sărbători absolut superb

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies