BRAD DIY DIN ATA DE CROSETAT

by admin
0 comment

diybazaar_brazialtfel15Ne plac decorațiunile pentru că ele sunt cele care dau un plus de personalitate ambientului. De Crăciun, puterea de metamorfozare a decorului este cu atât mai mare cu cât gama de ornamente disponibile este extrem de diversă.

Cumpărate sau manufacturate, decorațiunile de iarnă sunt cele care ne introduc cu adevărat în spiritul sărbătorilor, așa că astăzi învățăm cum să facem un brad ornamental din ață de croșetat.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie de scris;
  • ață de croșetat;
  • foarfecă;
  • lipici.

Cum procedați:

Pasul 1: Din hârtia de scris realizați un con. Lipiți-l pe lateral, apoi tăiați surplusul de hârtie de la bază ca în imaginile alăturate. Conul va constitui punctul de plecare pentru proiectul nostru DIY.

Pasul 2: Pe conul de hârtie răsuciți de sus până jos ața de croșetat, apoi puneți lipici pentru fixare. Folosiți o sticlă de adeziv cu pipetă, pentru a controla cantitatea aplicat sau o pensulă.

Pentru a confecționa un brad din ață nu este nevoie să turnați lipici din abundență. Trebuie doar să puneți câte puțin de-a lungul firului.

Pasul 3: Lăsați proiectul la uscat circa 30-40 de minute. Dacă în momentul în care încercați să scoateți conul de hârtie ața se înmoaie, înseamnă că adezivul fie nu s-a uscat, fie nu a fost turnat în cantitate suficientă.

Atunci când scoateți bradul de pe con este foarte posibil ca hârtia să se cojească.  Totuși, încărcați-vă cu răbdarea necesară pentru a elimina toate bucățile de hârtie din interior, pentru a putea mai apoi orna brăduțul DIY.

Mai multe proiecte asemănătoare, găsiți AICI.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Idei de împachetare a darurilor de Crăciun

Proiect DIY: Funde handmade pentru ambalarea cadourilor

25 de proiecte DIY din pungi de hârtie

Flori de hârtie pentru ambalat cadouri


Dacă v-a plăcut articolul și v-a fost util, distribuiți-l și cu prietenii, în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies