BOSCH, O NOUA GENERATIE DE APARATE FRIGORIFICE NOFROST PENTRU O ALIMENTATIE MAI SANATOASA

by admin
0 comment

Noile combine frigorifice cu sisteme VitaFresh de la Bosch – seriile 4, 6 și 8 – promit performanțe superioare celor înregistrate de generațiile interioare. Principala lor calitate: păstrarea îndelungată a prospeţimii alimentelor.

frigidere bosch vitafresh

Sursă foto: Bosch

Aparatele menţin nu doar aspectul şi gustul alimentelor depozitate, ci și vitaminele şi nutrienţii din compoziția acestora. Noile combine frigorifice Bosch se remarcă și prin accesibilitate, ele dispunând de numeroase posibilităţi flexibile de încărcare şi comenzi intuitive.

Un alt atu este volumul, actuala linie având o capacitate mai mare cu 13 până la 54 de litri față de generațiile anterioare, datorită compartimentării inteligente. Aparatele XXL de 80 cm adâncime dispun de un volum cu până la 50% mai mare, respectiv de până la 171 litri sau capacitate de 171 de cutii de lapte.

frigidere bosch vitafresh

Sursă foto: Bosch

Cu ajutorul noului sistem VitaFresh, alimentele perisabile, precum salatele, legumele şi fructele, îşi păstrează mai mult timp prospeţimea şi vitaminele. VitaFresh Pro permite selectarea cu exactitate a temperaturii de depozitare pentru peşte, carne şi produse lactate, precum şi pentru fructe şi legume, în intervalul cuprins între -1ºC şi 3ºC. Sertarul suplimentar pentru aceste produse împiedică răspândirea mirosului în interiorulul frigiderului şi permite variaţia umidităţii aerului pe trei trepte, în funcţie de necesităţi, pentru fructe, legume sau pentru conţinut mixt.

De reținut:

Pentru alimentele uşor perisabile, precum peştele şi carnea, este ideală o temperatură aproape de punctul de îngheţare.

frigidere bosch vitafresh

Sursă foto: Bosch

Combinele din seriile 4 şi 6 deţin sistemele VitaFresh şi VitaFresh Plus, cu sertare separate, parţial detaşabile şi interschimbabile, cu funcţie de gestionare a temperaturii şi a umidităţii. Toate acestea asigură păstrarea pentru o perioadă îndelungată a nutrienţilor din alimente şi menţin fructele şi legumele apetisante şi crocante timp de mai multe zile.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies