Bonami, un nou magazin online de home&deco

by admin
0 comment

Un nou magazin online de mobilă și decorațiuni a intrat pe piața din România. El se numește Bonami și își are originile în Cehia. Conceptul pe care îl aduce este unul simplu: la fiecare 7 zile circa 20.000 de articole noi sunt disponibile la prețuri speciale. Săptămâna următoare este rândul altor game și tot așa.

Prin intermediul retailerului, în țara noastră își vând produsele peste 300 de branduri. Printre ele Doctor House, Brandani, Desigual, Vivonia, Nordic Ware sau Zulver.

Sursă foto: Bonami

Sursă foto: Bonami

„Oamenii încep să realizeze că, pe lângă investiţiile făcute în haine, electronice şi gadgeturi, contează foarte mult să aibă o casă confortabilă şi primitoare. Iar asta începe de la detalii. Fiecare îşi poate personaliza locuinţa, pentru a o transforma într-un cămin special, primitor, în care să se simtă bine, cu adevărat acasă și noi putem ajuta.” – David Siska, CEO Bonami

Despre români, reprezentantul companiei spune că s-au săturat de produse banale, care se găsesc oriunde și pe care le are oricine în casă și încep ușor să caute lucruri diferite. Pentru ai inspira pe clienți, brandul va lansa și o revistă cu idei și scheme de amenajare.

În alte țări, Bonami invită arhitecți care să discute online cu oamenii și să le oferă răspunsuri la întrebări, astfel încât să aibă un sprijin pentru planurile lor. Aceste servicii vor fi lansate și în România în lunile următoare, contribuind la crearea unei comunități pasionate de frumos.

Sursă foto: Bonami

Sursă foto: Bonami

Momentul lansării a fost ales special, pentru a oferi românilor posibilitatea de a face cumpărături înainte de sărbătorile de iarnă. Portofoliul la care vor avea acces în noiembrie va cuprinde peste 20.000 de produse unice. Livrarea este gratuită la comenzile ce depășesc 300 de lei, iar returul se poate face în decurs de 30 de zile. În România există deja peste 120.000 de utilizatori înregistrați.

Pentru a vedea ce se găsește în acest moment în magazinul online al retailerului, apasă AICI.

Sursă foto: Bonami

Sursă foto: Bonami

Despre Bonami

Magazinul online de mobilă şi home & deco a fost înfiinţat în ianuarie 2013, în Cehia. Apoi s-a extins în Polonia, în 2014 şi un an mai târziu şi în Slovacia. Bonami are peste 2 milioane de membri înregistraţi şi peste 180.000 de produse lansate deja. Magazinul are un nou depozit lângă Praga, de unde toate produsele pe stoc sunt transportate în doar 3 zile, în siguranţă, către clienţii din România.

Până acum, peste 1.800 de branduri din întreaga lume şi-au listat produsele în magazinul Bonami, pentru promovare şi vânzare. Printre acestea se numără Kartell, Joseph Joseph, Nordic Ware, Dara și multe altele. În prezent, Bonami are peste 110 angajaţi la sediul central și depozitul din Praga.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies