BOLURI ORNATE CU CRENGUTE USCATE

by admin
0 comment

Ploaia de afară v-a stricat planurile de weekend? Nicio problemă! DIY Bazaar salvează ziua cu un proiect practic și ușor de realizat: boluri ornate cu crenguțe uscate!

diybazaar-tutorial-194De ce aveți nevoie:

  • un bol de sticlă sau o vază cilindrică de mici dimensiuni (puteți folosi chiar și borcane);
  • crenguțe uscate (scobitori sau frigărui de lemn);
  • foarfecă;
  • lipici (gută sau bandă dublu adezivă).

Pasul 1: Faceți-vă proviziile. Dați o fugă până în parcul din apropiere și adunați câteva crenguțe uscate. Va fi o activitate extrem de recreativă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copii. Dacă plouă prea tare, le puteți înlocui cu scobitori sau frigărui de lemn.

Pasul 2: Luați o vază de dimensiuni mici sau medii (cu diametrul de 15-25 cm) sau câteva borcane folosite pentru conserve. Ele vor fi baza proiectului nostru.

Pasul 3: Tăiați crenguțele în funcție de înălțimea recipientului ales și lipiți-le de jur împrejurul lui folosind lipici special pentru lemn (se găsește în hypermarket-uri și în magazine de tip DIY) sau bandă dublu adezivă (este cea mai rapidă modalitate de atașare a crenguțelor). Mai puteți folosi pentru fixare și gută. Procesul este însă ceva mai anevoios, deoarece fiecare bucată de lemn în parte trebuie legată și de abia mai apoi unită cu celelalte.

Pasul 5: Odată puse toate bețișoarele în jurul recipientului de sticlă, pe vază, borcan sau cilindru se poate aplica și o fundă decorativă. De asemenea, bolul mai poate fi accesoriazat și cu frunze verzi sau uscate. Ele vor completa aerul proaspăt al întregului proiect.

Suportul poate fi folosit pentru flori sau lumânări parfumate.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies