#BLOGGINGPESTEASTEPTARI LA #SCOALAFLANCO

by admin
0 comment

Cel de-al treilea workshop al Școlii Flanco a fost dedicat blogging-ului, o activitate ce devine tot mai interesantă de la un an la altul. Îmi amintesc că prin 2007, când mi-am făcut primul blog pe platforma gratuită a Wordpress, erau puțini cei care știau ceva despre asta. Nici măcar pe internet nu găseai prea multe referințe. De tutoriale video aproape că nu încăpea vorba. Neavând cu cine să mă consult pe subiectul ăsta și nici de unde să învăț prea multe, am semi-abandonat primul meu proiect online destul de rapid. Dar mi-a deschis apetitul pentru ceea ce avea să urmeze.

Prin 2010 erau deja mai multe informațiile despre blogging: articole, e-book-uri, webinarii, conferințe…Lucrurile deveneau mai clare, mai targetate. Așa se face că prin 2012 m-am reîntors în online (și bine am făcut!), iar un an mai târziu am lansat diybazaar.ro. Dar cum lumea digitală evoluează cu o viteză fantastică, nu mi-am pierdut obișnuința de a căuta mereu noi surse de informare.

Cea mai recentă întâlnire cu pasionați de blogging a fost săptămâna trecută, la #ScoalaFlanco, unde Cristian Florea de la Kooperativa 2.0, a vorbit despre ce înseamnă online-ul pentru el. Cristi e un tip modest și ambițios. Și îl apreciez pentru calitățile astea, pe care sper să nu și le piardă niciodată! Pentru că ele i se simt în scriitură.

#bloggingpesteasteptari

Dar pe lângă povești și multe râsete, am făcut și un exercițiu practic de grup. Am scris un text colectiv, pe care îl poți citi AICI. Singura regulă a fost să ținem seama de paragraful anterior. Nu e o capodoperă, evident, dar

Cine sunt autorii?

mariuscalin.ro
cutiadecarton.blogspot.ro
andreiotineanu.com
beautyinfiveminutes.blogspot.ro
claudiapredoana.ro
antonianegrau.ro
diybazaar.ro
silhouettes.ro
emilcalinescu.eu
blogulguliei.wordpress.com
frommegwithlove.ro
mazy.ro
catalinaciobanu.ro
malaezu.ro
dudus-uita-sa-viseze.blogspot.ro
ecaterinamoldoveanu.wordpress.com
rahelapetrescu.com (under construction)
dianasolomon23.wordpress.com
hmmm.ro
dream4green.wordpress.com

Iată mai multe imagini de la #ScoalaFlanco:

#bloggingpesteasteptari

#bloggingpesteasteptari

#bloggingpesteasteptari

#bloggingpesteasteptari

Dacă ești pasionat de blogging, fie că privești treaba asta ca pe un hobby sau ca pe un job full time, citește cât de mult poți, înscrie-te la cât mai multe cursuri (online și offline), descoperă comunitatea oamenilor din online și nu te teme să întrebi! Învățăm unii de la alții! 😉

La #ScoalaFlanco powerd by Kooperativa 2.0 urmează #brandingpesteasteptari, cu Cristian China-Birta, pe 1 octombrie și #videobloggingpesteasteptari, cu Vlad Dulea, pe 9 octombrie. Pentru a te înscrie, uite un link către site-ul lui Cristian Florea un găsești formularul.

Înainte de #bloggingpesteasteptari am fost la #fotografiepesteasteptari, cu Dragoș Asaftei și la #travelpesteasteptari, cu Cezar Dumitru.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

PS: #bloggersdoitbetter 🙂

//Sursă foto: DIY Bazaar, Premium Communication, Flanco România

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies