Black Friday si organizarea pantofilor

by admin
0 comment

Multora ne este greu să păstrăm ordinea la încălțări. Uneori este din vina spațiului, alteori e stilul de depozitare și de fiecare dată este cantitatea. Motive și scuze se găsesc, eu însă scriu acest articol cu gândul de a identifica soluții.

Primul pas pe care ți-l recomand să îl faci atunci când ai în plan organizarea pantofilor este să triezi în funcție de sezon și de ocazie. Separă, de pildă, încălțămintea de vară de cea de iarnă și pe cea de petrecere de cea de zi cu zi. Simplu, așa-i? Îți va fi mult mai ușor să privești în fiecare categorie și să alegi ce păstrezi, ce donezi și ce arunci/reciclezi. La fel de simplu va fi să creezi și subcategorii. Spre exemplu, încălțările pentru sezonul rece se divid în ghete, cizme, botine, bocanci. Iar cele de vară în sandale, balerini, papuci sau espadrile. E mult mai eficient dacă stau împreună doar cele de același tip și nu neapărat toate din categorie.

Sortarea este bună și pentru că ne dăm seama ce încălțăminte trebuie să ducem la reparat și pe care trebuie să o curățăm ori să o tratăm cu soluții și creme speciale.

Este important să păstrezi la îndemână ceea ce porți constant, obligatoriu în cantitate limitată. Altfel spus, în dulapul de la intrare lași doar pantofii pe care îi porți zilnic sau de câteva ori în săptămână, iar în zona de depozitare stau, pe categorii, restul încălțărilor. Ne ducem la ei când apare o schimbare bruscă de temperatură, când e o ocazie specială sau trecem la un nou anotimp.

Planificarea ținutelor ne ajută să reducem gradul de dezordine din dressing și de la încălțăminte. Ideal ar fi la sfârșit de săptămână să ne alcătuim ținute pentru următoarele 5 zile la birou, cu pantofi asortați și cu accesoriile de rigoare. Rutina aceasta se traduce și în economie de timp, deci în fiecare zi în care va trebui doar să îți iei umerașul din dulap, cu tot ce trebuie pe el și să te îmbraci, să știi că ai gestionat mai eficient timpul și resursele, aspecte ce ține de organizarea personală.

Black Friday și organizarea pantofilor

După ca ți-am dat câteva idei privitoare la modul în care încălțămintea poate fi mai bine utilizată și depozitată, să îți zic unde intră în scenă Black Friday. Ei bine, la gestionarea bugetului, un alt element de personal organizing. Să fim serioși, cui nu îi place să cumpere ceva la un preț mai mic decât în mod obișnuit ori să profite de oferte și să cumpere produse care în restul timpului sunt mai greu accesibile?

De Black Friday poți să îți înnoiești garderoba și să faci un update al încălțărilor. O regulă de bază în styling spune că și cea mai banală ținută poate fi pusă în evidență de accesorii de calitate. Deci la ținuta ta sofisticată de birou poți purta aceste cizme lungi, din piele întoarsă, atât de în vogă în acest sezon. Iar la o ținută cu accente rock poți alătura bocanci cu elemente aurii și argintii, un mixt atât de actual și în zona de home & deco. Din punctul meu de vedere, ambele perechi sunt ușor de asortat și de purtat în combinații diverse, ceea ce se poate traduce într-o scădere a cantității de pantofi deținuți, probabil de o calitate superioară.

Deci, ce moment mai bun ca Black Friday să găsim în perioada asta din an să ne cumpărăm încălțăminte bună la prețuri speciale?


Pont:

Pe salamandershop.ro reducerile sunt disponibile începând cu 14 noiembrie, pentru posesorii cardului de fidelitate OTTER Distribution. Pentru cei care nu au card, discount-urile se acordă între 16 și 18 noiembrie. Cardul de fidelitate se solicită în contul pe care oricine și-l poate crea pe salamandershop.ro.


Reducerile se aplică atât în magazine, cât și online. În această perioadă, Salamander a lansat și un concurs ce îți poate aduce încălțăminte în valoare de 2.500 de lei. Asta dacă te simți norocos/norocoasă. Ai toate detaliile AICI.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că le vei împărtășești cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

#SalamanderShoes  #CeiMaiIubitiPantofi

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies