BLACK FRIDAY LA IKEA

by admin
0 comment

În zilele de 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, Ikea reduce prețurile cu până la 50% la mai multe din produsele comercializate. Este pentru prima dată când retailerul suedez intră în campania promoțională din ”vinerea neagră”.

#ikea #blackfriday #reduceri #sales

Sursa: Google Images

Lista completă a articolelor ce se vor vinde cu discount la sfârșit de săptămână va fi publicată pe site-ul magazinului de DIY. Astfel, de vineri până duminică, veți putea cumpăra atât mobilier, cât și accesorii și decorațiuni la prețuri mai mici decât în restul anului. Dacă sunteți membru Ikea Family, de luni până duminică aveți tarife speciale și la alte articole, după cum DIY Bazaar a scris AICI.

Un alt retailer ce a anunțat reduceri de Black Friday este Dedeman. Campania sa a început pe 22 noiembrie și se va încheia vineri, pe 29.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies