Black Friday la Bonami: Reduceri de pana la -70%

by admin
0 comment

Prima campanie de Black Friday din România a magazinului online de mobilier și decorațiuni, Bonami, aduce prețuri mai mici cu până la -70% la produse de tapițerie, corpuri de iluminat, accesorii de bucătărie sau decorațiuni și cadouri pentru casă. Reducerile sunt valabile pe site-ul bonami.ro, în perioada 18 – 21 noiembrie, orele 12:00 sau până la epuizarea stocurilor.

Sursă foto: Bonami

Sursă foto: Bonami

Sunt listate peste 350 de produse unicat, printre cele mai populare sunt lenjeriile de pat, produsele de bucătărie și micile decorațiuni.

„Anul trecut, Black Friday a fost cea mai bună zi din noiembrie în ceea ce privește vânzările, dar și numărul de vizite pe site în toate țările în care suntem prezenți. Această tendință este din ce în ce mai puternică în fiecare an. Anul acesta, după debutul pe piața din România, ne așteptăm ca vânzările pe piața locală să fie de cinci ori mai mari decât într-o zi normală și estimăm un număr impresionant de vizite pe site.“ – Manuela Lică Ionescu, Country Manager Bonami România.

Promoții de Crăciun

Bonami are și o campanie dedicată sărbătorilor de iarnă. Crăciun generos cu Bonami a debutat pe 3 noiembrie și se va desfășura până pe 20 decembrie. Pe 24 decembrie retailerul pregătește o surpriză pentru clienții săi: un credit echivalent cu suma totală a cumpărăturilor făcute. În plus, în acest interval, livrarea este gratuită pentru coșurile de minimum 200 de lei. În cazul în care unele produse comandate începând cu 3 noiembrie nu corespund nevoilor, ele pot fi returnate până la 31 ianuarie 2017.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies