#BIZSMSCAMP, O TABARA PE CARE NU AI VOIE SA O RATEZI

by admin
0 comment

Știți întâmplările acelea care vă rămân în suflet toată viața și pe care sunteți convinși că le veți povesti mult timp de acum încolo? Ei bine, asta simt eu după ce m-am întors din Social Media Summer Camp, pe scurt #bizsmscamp, prima mea tabără din cele multe organizate până acum de revista Biz.

Au mai fost opt înainte și sigur vor mai urma, pentru că e suficient să mergi o dată să vrei să nu mai ratezi vreuna. Prin urmare, între 10 și 13 decembrie 2015 merg din nou în tabără! La a zecea ediție! Și am să mai merg și la vara care vine și iarna de apoi și tot așa…De ce? Pentru că am dat peste o gașcă incredibilă, care m-a acceptat rapid și de care, sunt convinsă, că mă voi simți tot mai legată de acum înainte, pentru că spiritul taberei excede cele patru zile în care stăm împreună.

Vă întrebați oare ce poate fi atât de senzațional la tabăra asta? Hmm, cu ce să încep?

În primul rând este vorba despre echipa Biz – Marta Ușurelu, Simona Andrei, Giuseppina Burlui, Gabi Bârliga…Marta și echipa ei au creat acest spirit, care crește de la o ediție la alta (din ce spun ”veteranii” taberei și îi cred). Apoi este vorba despre mixtul dintre branduri, agenții de PR și bloggeri, care funcționează tot mai bine și datorită lor, pentru că la #bizsmscamp se întâlnesc toți la aceeași masă, își expun punctele de vedere, se cunosc mai bine, se înțeleg mai bine și, de ce nu, pornesc proiecte împreună. Am fost peste 90 de participanți!

Sursă foto: AlexandruNegrea.ro

Sursă foto: AlexandruNegrea.ro

Iată pe cine am avut în conferințe și cu cine am făcut training:

Thomas Kolster – Author, Speaker and Director, The Goodvertising Agency and WhereGoodGrows

Gabriela Lungu – International creative specialist

Răzvan Căpănescu – Chief Creative Officer, Leo Burnett Group

Bogdan Nițu – General Manager, WEBSTYLER

Cristian Manafu – www.manafu.ro

Alexandru Negrea – Consultant social media

Sergiu Mircea – Director Marketing si Comunicare, Banca Transilvania

Radu Tănase – Co-proprietar, Calif

Bogdan Drăgotoiu – Sales & Marketing Manager, TNT Romania

Virginia Oțel – Communication Leader, Garanti Group Romania

Mugur Pătrașcu – Managing partner, iLeo

Anca Nuță – Identity & Communication Director, UniCredit Tiriac Bank

Mihai Zmenta – Videoblogger, zmenta.ro

Cosmin Costean – Director General, Komunomo

Dintre agențiile de PR și comunicare au participat: Premium PR, Leo Burnett Group, The Cover, iLeo, Webstyler, Fantazia PR, MRM, The Good Company, Prisum și Perceptum.

Pe lista companiilor s-au aflat: Flanco, TNT, Eisberg, Xerox, Altex, Orange, Granti Bank, APAN Motors, Arctic, Veka, KMW Systems, Banca Transilvania, Renault, Coca-Cola, Unicredit Țiriac Bank, Calif, Shoteria, Caroli, Aegon, Valvis Holding, Brown Forman, Mondelez.

Dacă vrei să vezi ce subiecte s-au dezbătut apasă AICI.

Dar poate cel mai important ”lucru” cu care rămân după această frumoasă experiență este sentimentul de apartenență. Iată lângă ce bloggeri am avut bucuria să fiu la ediția a noua a #bizsmscamp:

Tabăra a însemnat și foarte multă distracție. Așa că printre chestii serioase am testat Renault Kadjar, iar Ionuț Tecuceanu și Ivo Bobal au făcut un clip grozav despre asta.

Apoi ne-am distrat la petrecerile Finlandia, Jack Daniel’s și Shoteria și am acceptat provocările Tassimo și Coca-Cola. Filmul taberei vorbește cel mai bine despre toate acestea:

Și nu în ultimul rând, Ionuț Tecuceanu și-a lansat primul clip din carieră la tabără!

Ne vedem la iarnă!

#bizcamper4life

În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies