#BIZSMSCAMP, O EXPERIENTA CARE DUREAZA!

by admin
0 comment

Poate sună așa neverosimil, dar după ce vii din #bizsmscamp ai nevoie de câteva zile bune să îți revii. Mie mi-a trebuit cam o săptămână! 🙂

Vă întrebați oare de ce. Păi credeți că e ușor să interacționezi timp de patru zile cu oameni interesanți? Fiecare are o poveste pe care vrei să o asculți până la capăt și din care sigur poți învăța ceva. Și nu sunt 5-6, sunt cam 100. Unii dintre ei lucrează în agenții, alții în companii, alții sunt bloggeri.

#bizsmscamp

Sursă foto: AlexDamian.ro

Iată A-B-C-ul din această vară:

”A” de la Agenții: MSL Group The Practice, Pure Media, Godmother, Oxygen PR, Starcom, Publicis, DC Communication, Fantazia PR, Premium PR, V8 Interactive, UPS Media, Handsome Advertising și Centrade – Cheil.

”B” de la Bloggeri: manafu.ro, cristianchinabirta.ro, alexandrunegrea.ro, cristianflorea.ro, printreranduri.eu, vulpescu.eu, mariciu.ro, computerblog.ro, subiectiv.ro, bunescu.ro, claudiuciobanu.eu, bogdanadobre.ro, malaezu.ro, irinamanole.ro, irinaalexe.me, mariusmatache.ro, tecuceanu.ro, alexdamian.ro, cireseamare.ro, alexandrunestian.ro, healthybody.guru și eu, care am făcut tranziția în tabără de la DIYBazaar.ro, un proiect pe care l-am iubit, la unul mult mai asumat, dianamihaila.ro. O să scriu tot despre sfaturi practice, idei pentru casă și grădină, proiecte DIY (DIY = Do-It-Yourself), dar voi face loc și proiectelor personale, de autor și unor subiecte ceva mai generale și din zona de business, în care m-am format ca și jurnalist. Blogul crește cu omul, că e un produs viu, așa că vedem unde ne va duce drumul împreună 🙂

”C” de la Companii: Staropramen, Garanti Bank, Flanco, Farmec, TNT, Enel, Enel Green Power, Maresi, Pernod Ricard, Calif, Shoteria, Nespresso, Domeniile Sâmburești, Coca-Cola, Ascelis, Ipsos, Grădinița Paradisul Copiilor, Sameday Courier, EfdeN, IBM, Eisberg, Băneasa Developments, MSM, Orange, Veka, HBO, Doppelherz, Risco, Autonom Rent a Car, Etarget, Banca Transilvania și Dr. Oetker.

De ce m-am dus în tabără pentru a treia oară consecutiv?

Pentru:

#1 Networking – clar nu ajungi să cunoști toți participanții la fel de bine, dar îți rămâne în minte măcar un nume, un proiect, o funcție, o figură, ceva cu care să faci o conexiune și în timp să poți dezvolta o relație mult mai apropiată. Spiritul #bizsmscamp e atât de puternic încă odată intrat în el, te simți ca într-o mare familie.

#2 Informații – speakerii sunt extraordinari. Poate nu sunt toți din sfera ta de interes, la prima vedere, dar odată ce îi ai în față, descoperi personalități interesante, fascinante, care te atrag într-o poveste. La ediția a 11-a, ei ne-au împărtășit din vasta experiență.

#3 Brief-uri, debate-uri, Q&A – să stai față în față cu o companie și să vezi cum gândește și privește agențiile și bloggerii, nu e puțin lucru. De fapt, pentru întregul triunghi ABC experiența este utilă. E încă o cale spre progres a industriei din care toți facem parte. La fel și partea de dezbatere și de întrebări și răspunsuri, prin care ne clarificăm informații, aflăm informații, oferim informații.

#4 Prietenii – vă spun sincer că după ce am venit prima dată în tabără – mulțumesc Anca Duma și Claudiu Ciobanu că mi-ați spus secretul 😉 – la edițiile următoare am simțit că mă întorc să-mi revăd prietenii. Să știți că sunt oameni care nu au ratat niciuna din cele 11 ediții de până acum. Dan Dragomir de la computerblog.ro este unul dintre ei. Eu am doar trei la activ, dar sper să nu întrerup șirul. Apropo de ”șir”, ediția de iarnă a #bizsmscamp are loc între 24 și 27 noiembrie, în deja cunoscuta locație Hotel Piatra Craiului, de la Pârâul Rece.

#5 Petreceri – Hai să o spunem p-aia dreaptă! Nu au cum să nu iasă bine petrecerile din tabără când oamenii sunt atât de deschiși și de dornici ce interacțiune. Dar oricât de obosiți am fi, a doua zi, la 10:00, suntem în sală, la discuții.

#6 Jocuri, concursuri și activări – Noi acolo suntem ca niște copii mari, ne jucăm cu tot felul de gadget-uri și produse, ne întrecem pentru premii, ne bucurăm de oportunitățile oferite de branduri de a experimenta, de multe ori, game noi înaintea publicului larg. Cui nu i-ar plăcea să facă asta?

Am scris ce am scris și ar mai fi tot fost, dar zic să pun la final un link cu filmul acestei ediții, realizat de Ionuț Tecuceanu, care a zburat tocmai de la Dublin să fie alături de noi, să ne filmeze și să ne cânte la #breakfastclub. Mulțumim, Ionuț!

PS: Muzica lui Ionuț aka Runaway John o puteți descoperi AICI.

PS: Felicitări Revista BIZ și Marta Ușurelu pentru ceea ce reușiți să faceți pentru comunitatea online, pentru social media, pentru bloggeri, agenții, companii și branduri. Cu fiecare ediție ce trece blogging-ul devine tot mai mult o meserie (apreciată, zic eu!), iar bloggerii se transformă în parteneri ai agențiilor și ai companiilor pentru a dezvolta împreună proiecte tot mai interesante pentru comunitățile lor.

#bizsmscamp12 venim!!!! 🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies