BICICLETE TEMATICE PENTRU DECORURI DE PETRECERE

by admin
0 comment

Biciclete cu hamburgeri, înghețată, dulciuri, salată sau limondă. Sună interesant, dar stați să vedeți cum arată!

_BUN8231 copy

Acest concept simpatic este potrivit pentru o petrecere tematică în aer liber. Eu l-am descoperit în cadrul evenimentului de lansare White Garden Party by Jubile Catering.

”Credem în idei simple, dar frumoase și de impact. Tindem către petreceri cu elemente inovatoare, care să surprindă și să fie memorabile. Pentru aceasta avem un departament special de research& development care se axează pe dezvoltarea conceptelor inedite. Petrecerile trebuie să stârnească emoții, dar și să susțină celelalte paliere: culinar, estetic și funcțional.” – George Ciaușu, manager Jubile Catering

Hamburger Bike, spre exemplu, este dotată cu plită și are o autonomie de opt ore, timp în care bucătarul gătește diverse combinații de carne în mijlocul invitaților.

_BUN8105 copy

Conceptul Ice Cream Bike integrează design-ul elegant, ușor retro al bicicletei cu bucuria oferită de un bar de înghețată realizată artizanal. Invitații au libertatea de a-și crea propria combinație și de a o personaliza după pofta inimii.

_BUN7876 copy

Aceeași libertate de alegere și combinare a gusturilor caracterizează și la Salad Bar, unde toate ingredientele proaspete necesare unei salate sunt expuse într-un design funcțional și atractiv.

Tot pentru sezonul cald, Jubile Catering a lansat Lemonade Bar, o soluție inteligentă pentru a avea băutura preferată a verii într-un cadru atractiv la petreceri. Conceptul include un dispenser special pentru limonadă, încadrat într-un decor completat de coșuri cu fructe proaspete.

_BUN7985 copy


Vreți și alte idei de decoruri de petrecere? Iată câteva recomandări:

Decoruri pentru petreceri de copii

Decoruri și decorațiuni din flori articifiale

Tutorial: Cum faci o ghirlandă din paie de suc


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies