BENTITE HANDMADE DIN PENE SI PAIETE

by admin
0 comment

Reprezentantele sexului frumos nu au niciodată îndeajuns de multe haine, accesorii sau pantofi. Nu, nu! Fiecare obiect vestimentar are locul lui în garderobă, chiar dacă stă acolo neatins de luni de zile sau poate ani.

Dacă aveți curajul să umblați prin lucrurile vechi, atunci iată ce puteți face cu câteva pene și paiete, o panglică și bine înțeles o foarfecă!

De ce ai nevoie:

  • două tipuri diferite de ornamente (exp: din paiete și din pene), măsurate de la o ureche la cealaltă;
  • panglică cât circumferința capului;
  • elastic;
  • ață și ac;
  • foarfecă;
  • lipici.
bentita diy

Sursă foto: Google Images

Cum procedați:

Pasul 1: Lipiți marginile panglicii pentru un aspect îngrijit. Dacă nu aveți cu ce, ardeți capetele pentru a evita deșirarea sau coaseți-le cu ață și ac.

bentita diy

Sursă foto: Google Images

Pasul 2: Prindeți între ele cele două capete ale panglicii cu un elastic de circa 2-3 cm lungime.

bentita diy

Sursă foto: Google Images

Pasul 3: Suprapuneți peste panglică cele două rânduri de accesorii alese (din paiețe, pietre și/sau pene). Pentru fixare, lipițile cu adeziv textil. Dacă nu aveți așa ceva, coaseți-le discret pe panglică.

bentita diy

Sursă foto: Google Images

Pentru mai multe tutoriale asemănătoare vizitați secțiunea DIY Beauty & Fashion.

Dacă însă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies