Becurile ce te pot scapa de stres si de dureri de cap

by admin
0 comment

După cum probabil știi, eu și familia mea avem destul de multe produse Philips în casă – de la televizor, aspiratoare, mop cu abur sau becuri inteligente. Așa că urmărim constant noile game. Cea mai interesantă chestiune despre care am aflat recent pe zona de soluții de iluminat este LED Philips SceneSwitch, o nouă generație de becuri inteligente, cu consum redus, ce îți permit să adaptezi intensitatea luminii la tipul de activitate pe care o desfășori într-un anumit moment al zilei.

Sună interesant? Să îți povestesc mai multe.

1 bec. 2 temperaturi de culoare. 3 setări ale luminii

Diferențiatorul pentru acest nou model constă în faptul că permite trecerea de la lumină caldă la rece și invers fără a avea nevoie de un variator al intensității luminoase (dimmer) ori de alte instalații. Reglajele se pot face din întrerupătorul de perete pe care îl avem deja montat, prin apăsarea scurtă trecându-se de la lumina caldă la cea rece. Rămâne ”memorat” ultimul tip de lumină folosit.

Adaptarea ambianței la tipul de activitate are beneficiile sale. Studii de specialitate au arătat că intensitatea prea mare a luminii poate cauza dureri de cap și chiar stres. Uite câteva cifre și concluzii ale unui studiu realizat de Philips cu privire la importanța confortului vizual, inclusiv date despre cât de interesați sunt părinții cu privire la acest subiect.

Poți citi mai multe despre acest studiu AICI. Alte date cumulate și interpretate de brand spun că până la 80% din ce percepem procesăm prin intermediul ochilor. Deci celelalte simțuri (miros, auz, gust și simț tactic) dețin împreună o cincime. Altfel spus, ceea ce vedem ne influențează calitatea vieții.


Studiile au mai arătat că, în timp, sursele neadecvate de lumină pot genera dureri de cap și se pot transforma în factori cotidieni de stres.


Cu becurile LED Philips SceneSwitch poți schimba ușor setarea de la o lumină strălucitoare la o lumină naturală, la o lumină albă caldă plăcută. Folosește lumina rece și energizantă pentru activități mai focusate, iar pe cea caldă atunci când dorești să te relaxezi. Mai jos găsești procentele de intensitate recomandate.

Lumină strălucitoare – 100%

Lumină naturală – 40%

Lumină caldă albă plăcută – 10%

Dacă informațiile de mai sus ți-au fost utile, distribuie-le și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies