Baia, intre functionalitate si estetic

by admin
0 comment

Fiecare zi începe și se termină la…toaletă! Sună amuzant, dar dacă ne gândim un minut, chiar așa este! Dușul de dimineață și baia de seară fac parte din ritualul de zi cu zi. Și atunci de ce să nu ne completăm acest obicei cu elemente de decor care să ne confere un grad și mai mare de relaxare? Întrebarea este retorică, evident, pentru că baia a devenit de multă vreme un spațiu în care funcționalitatea se îmbină cu esteticul.

Gândită și readaptată, designerii au introdus în amenajarea interioară baia tip SPA, baia tip hotel, baia eclectică sau baia boho-chic. Fiecare stil are fanii săi. Din ele am ales câteva idei ce conțin elemente organice, multifuncționale și pe alocuri boeme.

Idei de schimbări în decorul băii

Dar ce schimbări rapide și vizibile putem face în decorul băii pentru a transforma spațiul într-unul și mai plăcut? Am puteam începe cu instalațiile sanitare. Dacă ele sunt la vedere, putem opta pentru unele cu un design deosebit, precum cel din fotografia de mai jos.

Sau putem înlocui bateriile de la chiuvetă și de la cadă cu unele cromate, cu un aspect futurist sau, din contră, cu unul rustic, în funcție de preferințele noastre. Am găsit AICI o gamă foarte variată de baterii la prețuri foarte bune.

Și înlocuirea prosoapelor de baie și a covorului constituie schimbări la îndemâna oricui. Pentru a completa decorul, adăugați o oglindă deasupra chiuvetei, plante verzi și coșuri pentru depozitare.

Dacă vreți să faceți și alte lucrări, mai ample, o căutare a materialelor necesare în acest magazin online s-ar putea să vă ajute să vă faceți rapid lista de cumpărături.

În cazul în care v-a plăcut articolul despre decorarea băilor, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies