Bai moderne. Galerie spectaculoasa

by admin
0 comment

Începem și ne încheiem ziua în baie, așa că nu ar strica să acordăm puțină atenție decorării acestui spațiu. E bine să nu ne axăm doar pe funcționalitate, ci și pe ambianță. Am descoperit câteva băi moderne de care te-ai putea îndrăgosti pe loc. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Iog7IEt0Qlk

Știu că după ce o să le vezi, o să spui: ”- Bine, bine, dar cine are băi atât de mari acasă?”. Corect! Dar putem măcar să ne scăldăm ochii și să ”furăm” câteva idei pe care să le adaptăm la scară mai mică.

Deci ce putem împrumuta din designul acestor băi spațioase?

  • Oricât de mică este baia, tot avem loc să punem o oglindă mare pe un perete. Va crea impresia unui spațiu mai vast.
  • Un ghiveci cu flori își poate găsi locul pe colțul lavoarului ori pe o poliță. Ajută la crearea ambianței.
  • Savoniera, paharul pentru periuțe de dinți și coșul de gunoi, nelipsite din orice toaletă, pot fi unele cu un design aparte, din ceramică sau metal ori într-o culoare cu personalitate.
  • Nu te feri să pui tablouri în baie și nici diverse ornamente (vaze, boluri, coșuri, etc.).
  • Cumpără un coș de rufe din nuiele împletite sau oricum unul care să nu fie de plastic, ca să eviți aspectul ieftin.

Sunt suficiente argumente pentru a trece peste inconvenientul cauzat de lipsa de spațiu? Eu cred că da! Poți ajuta și tu la completarea listei cu un comentariu în secțiunea de mai jos.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies