Listă cu ce pui în bagajul bebelușului din toamnă până în primăvară

by admin
0 comment

Prima noastră plecare adevărată în 3 nu a fost cel mai mare succes. Am pus în mașină jumătate de casă în ideea că ”poate ne trebuie”. Nu ne duceam în pădure sau în vreo zonă nepopulată. Totul era la 10 minute de condus, dar fiind neexperimentați la capitolul acesta am făcut și am luat ce ne-a spus toată lumea.

După ce am ticsit autoturismul și am înțeles că de fapt ceea ce ne trebuie este un sistem, am luat primele bilete de avion către Londra, în aprilie. Alex avea 7 luni. Față de o plecare cu mașina, ce implica pentru noi și luatul pătuțului cu tot cu saltea și așternut, cu avionul era vorba doar despre căruciorul sport. Din start mai puțin de ambalat și de cărat.

Pentru a împacheta cât mai eficient, am alcătuit o listă și am început să bifez și să scriu cantități. Le-am stabilit în funcție de numărul de zile, de activitățile programate și de vremea de la destinație. Cu ea în față mi-a fost mai ușor să nu uit lucruri esențiale, dar și să am un control al cantităților. Și datorită acestei liste, din acel moment am început să călătorim preponderent cu bagaj de cabină, chiar și către destinații îndepărtate în care am stăm mai bine de două săptămâni.

Lista se poate descărca dând click dreapta și apoi salvare.

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies