AVEM O INVITATIE DE DAT LA EVENIMENTUL LUI DR. OZ!

by admin
0 comment

Pe 25 mai 2016, Dr. Oz vine la București, iar noi avem o invitație de dat! Aceasta este oferită de Praktiker România, partener al evenimentului și promotor al alegerilor inspirate și, totodată, benefice în amenajarea spațiului în care trăim.

oz-doctor

Evenimentul ”Du-ți viața la nivelul următor” este găzduit de Sala Palatului, începând cu ora 09:00. Sub sloganul “Unele lucruri chiar merită schimbate”, Praktiker ne încurajează să facem schimbări care ne încarcă cu o stare de bine. Desigur, celebrul doctor promite să ne înveţe cum putem avea un stil de viață mai sănătos.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Spune-ne într-un comentariu la articol sau la postarea noastră de pe Facebook ce lucruri ai vrea să schimbi în viața ta și poți câștiga o invitație BRONZE. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil AICI. Câștigătorul va fi anunțat prin mesaj privat în data de 23 mai 2016.

Mult succes!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies