AU INCEPUT AMENAJARILE MAGAZINULUI HORNBACH SIBIU

by admin
0 comment
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a început amenajarea, la Sibiu, a celei de-a șasea locații deținute în România. Noul magazin va fie inaugurat în această toamnă și avea o suprafață de circa 12.000 mp.

 Așa cum ne-am obișnuit clienții, și la Sibiu aducem aceleași standarde de calitate germană. Astfel, noul nostru magazin va pune la dispoziţia clienţilor aproximativ 30.000 de produse mereu pe stoc, iar specialiştii noştri vor fi atent pregătiţi pentru a oferi consultanţă tuturor clienţilor, în proiectele pe care le desfăşoară. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

Potrivit acestuia, pe lângă produsele existente la raft, în noul magazin vor fi aduși peste 16.000 mp de  parchet laminat, iar mai bine de 90 de modele vor fi disponibile în stocul permanent. Lor li se adaugă 8.000 mp de mochete, traverse și linoleum, 8.000 de becuri și 6.000 de metri liniari de metraj pentru perdele și draperii. Totodată, sibienii vor avea la dispoziție cel mai mare sortiment de șuruburi și dibluri cu peste 1.500 de mărimi și tipuri de produse și peste 2.300 de articole în raionul de gresie și faianță, cu modele pentru toate gusturile și tipurile de buget.

Hornbach Sibiu

Sursă foto: Hornbach

Magazinul din Sibiu pune un accent deosebit pe sortimentele din lemn. Gama va fi foarte bogată și va include toate cele necesare pentru construcția unei case, pornind de la șipci, grinzi, plăci masive de lemn încleiate din diferite esențe, dar și un sortiment variat de lemn de terasă.

Referitor la materialele de construcție, particularitatea acestui magazin este depozitul de materiale grele ce se întinde pe o suprafață de circa 1.700 metri pătrați și de unde clienții își vor putea alege dintr-o gamă largă de cărămizi, peste 350 de modele de pavaje, BCA, plase sudate sau fier de construcție. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

În ceea ce privește departamentul special dedicat produselor de grădină, compania va aloca acestuia o suprafață de 2.700 mp, cu peste 400 de specii de plante, unelte necesare, mobilier de grădină şi alte tipuri de produse. O altă noutate o reprezintă zona de ZOO și acvaristică, arie special dedicată iubitorilor de animale, ce pune la dispoziţia clienţilor peste 150 de specii de peşti și peste 2.000 de articole din gama de hrană și accesorii pentru animale.

Nici zona de decorațiuni interioare nu face excepție, Hornbach oferind peste 300 de modele de tablouri și 200 rame foto clasice sau moderne, peste 600 de articole creative pentru pictat și decorat, dar și peste 100 dintre cele mai noi și inedite modele de tapet. În cadrul noului magazin se vor putea mixa peste un milion de nuanțe de vopsea, acest serviciu fiind cel mai competent de pe piaţa din Sibiu, susțin reprezentanții companiei.

Toate produsele prezente pe rafturile noului magazin provin atât de la furnizori internaționali consacrați, cât și de la producători locali de renume. Nu vor lipsi nici produsele fabricate sub marca proprie Hornbach.

Mai multe articole asemănătoare găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România. Tot acolo sunt și numeroase oferte disponibile în magazinele de bricolaj din toată țara. În cazul în care v-a plăcut această postare, distribuiți-o și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies