ATELIERE PENTRU COPII LA HORNBACH, DE 1 IUNIE

by admin
0 comment

De Ziua Internațională a Copilului, Hornbach organizează mai multe ateliere creative pentru cei mici, în magazinele sale din București, Brașov și Timișoara. Participarea este gratuită, însă este nevoie de o înscriere prealabilă până la data de 31 mai 2015 la numărul de telefon 0747.020.134 sau la e-mail ateliere@hornbach-romania.ro.

În cadrul workshop-urilor programate între orele 10:00 și 12:00, copiii vor realiza în magazinul din Balotești și în cel din Militari construcții surpriză din carton, iar în locaţiile din Berceni, Brașov și Timişoara vor putea decora un crap japonez, tot din carton, având ca model exemplarele ce se găsesc în acvariile din aceste magazine (cei mai mari pești ajung și la 22 cm).

HB_Ziua Copilului

Activitățile se adresează copiilor cu  vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, iar aceştia vor fi îndrumaţi de către coordonatori specializați în activități didactice să creeze lucrări proprii.

Între orele 12:00 și 18:00, micii meșteri vor realiza proiecte creative de pictură, desen și compoziții aplicative. Ei vor avea la dispoziție materiale precum carton, creioane colorate, acuarele, lipici, foarfece, bețișoare, panglici și multe alte accesorii cu ajutorul cărora își vor exersa abilităţile practice. Toţi participanţii vor primi diplome de „meșteri pricepuți” din partea echipei Hornbach.

Atelierele pe care le organizăm de Ziua Copilului reprezintă aprecierea adusă spiritului creativ pe care îl susținem în fiecare an. De la planșele de colorat 3D cu diferite personaje îndrăgite și până la proiectele creative, ne dorim să îi încurajăm în experiențele lor de mici meșteri în lumea artei – Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

Mai multe informații și oferte din zona retailerilor de do it yourself din țara noastră găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România, iar dacă sunteți în căutarea de sfaturi practice de toate felurile apăsați AICI.

În cazul în care v-a plăcut articolul despre ateliere pentru copii, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies