ATELIERE PENTRU COPII IN TOATE MAGAZINELE HORNBACH DIN TARA

by admin
0 comment

Hornbach România începe seria de ateliere creative cu câteva activități dedicate copiilor. Sâmbătă, pe 16 ianuarie, între orele 10:00 și 17:00, părinții pot veni cu cei mici în toate magazinele retailerului din țară (Baloteşti, Berceni, Militari, Brașov,  Timişoara, Sibiu), pentru workshopuri de făcut plăcuțe decorative.

ateliere Hornbach

Sursă foto: Hornbach

Micuții participanți vor trebui să picteze însemnele, ce au pe ele cuvinte precum ”Home sweet home!” sau ”Bine ați venit în casa noastră!” ori își pot face propriile modele personalizate pentru camera lor sau pentru locuința familiei. În plus, copiii vor primi și planșe de colorat cu peisaje și sporturi de iarnă.

Părinții vor completa formulare cu datele de contact pentru înscrierea copiilor la fața locului, fiind anunțați în prealabil care este regulamentul. Copiii nu vor părăsi zona atelierului de lucru fără o persoană însoțitoare.

Vârsta participanților este cuprinsă între 4 – 10 ani.

Dacă v-a plăcut acest articol despre ateliere pentru copii, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies