ATELIERE DE ARTA DECORATIVA SI GRADINARIT, LA HORNBACH

by admin
0 comment

Cu prilejul Zilei Femeii, Hornbach organizează în magazinele sale din București, Brașov, Timișoara și Sibiu ateliere practice de artă decorativă și grădinărit, la care doamnele și domnișoarele pot deprinde tehnici creative și totodată pot învăța lucruri noi despre îngrijirea orhideelor.

ateliere

Sursă foto: Hornbach

”Ca în fiecare an, şi în 2016 vom continua tradiţia de a oferi femeilor pasionate de bricolaj o serie de ateliere. Astfel, doamnele şi domnişoarele care își doresc să afle secretele grădinăritului și câteva tehnici creative pentru a realiza decoraţiuni interioare, sunt invitate, pe 5 martie, în toate magazinele Hornbach. Au fost alese aceste tematici deoarece am observat că foarte multe dintre clientele noastre îşi doresc să afle detalii despre îngrijirea plantelor, dar şi despre cum se pot relaxa în mod activ, realizând diverse obiecte ce pot schimba ambientul locuinţei”. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

Atelierul de grădinărit

Are ca tematică îngrijirea orhideelor – cele mai cumpărate flori din gama plantelor de la Hornbach. Astfel, participantele vor afla detalii despre ce tip de ghiveci trebuie ales pentru o orhidee, cum şi când se schimbă acesta, cum se fac corect udarea şi fertilizarea sau care sunt temperaturile de care are nevoie o astfel de plantă pentru o dezvoltare armonioasă. Atelierul va fi coordonat de horticultori, care vor dea sfaturi utile și vor răspunde la întrebările participantelor.

Atelierul de artă decorativă

Doamnele și domnișoarele vor învăţa aici cum pot realiza obiecte de decor pentru înfrumuseţarea casei. Acestea vor putea să transforme o sticlă obişnuită într-o vază folosind culori acrilice, iută, dantelă şi alte materiale.

Cele două ateliere vor avea loc în data de 5 martie și vor fi susţinute în fiecare dintre cele şase locaţii Hornbach, în zona de Grădină. Fiecare atelier va dura aproximativ o oră şi jumătate, iar participarea este gratuită.

Doamnele şi domnişoarele interesate trebuie să se înscrie, în prealabil, telefonic, la numărul 0747.020.134 sau pe e-mail, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro. Detalii legate de acţiunile dedicate Zilei Femii sunt disponibile pe site-ul companiei.

Mai multe detalii despre oferte, campanii și retaileri din zona de DIY și nu numai găsiți în secțiunea Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies