ATELIERE CREATIVE ÎN WEEKEND, LA HORNBACH

by admin
0 comment

Pe 4 iunie, cei mici pot celebra din nou Ziua Copilului în cadrul atelierelor creative susținute în toate magazinele Hornbach din București, Brașov, Sibiu și Timișoara.

ateliere creative

Sursă foto: Hornbach România

Activitățile educative și distractive se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani şi sunt gratuite și au loc în intervalul 10:00 – 17:00.

Atelierele creative au ca temă realizarea unei pușculițe sub formă de căsuță și sunt programate 10:00 dimineața, cu o durată de două ore. Pentru a participa, este nevoie de o înscriere prealabilă. Înscrierile se fac la adresa de email ateliere@hornbach-romania.ro sau la telefon 0747.020.134. La final, cei mici primesc diplome de meșteri pricepuți, o cutie cu creioane cerate personalizată cu logo-ul Hornbach și un card cadou în valoare de 40 lei, pentru a-și alege din magazin obiecte cu care să își echipeze atelier de bricolaj de acasă.

După amiază, în intervalul orar 12:00 – 17:00, vor avea loc activităţi libere, în care copiii vor desena şi picta planşe cu personaje îndrăgite. Pentru aceste activităţi nu este necesară înscrierea.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies