ATELIER DE IMPROVIZATIE ”INTORS PE DOS”

by admin
0 comment
Întors pe dos este un film pe care nu vrei să îl vezi singur. Nu pentru că ar fi înfricoșător, ci pentru că este o minunăție în culori de care trebuie să te bucuri alături de întreaga familie. Desenul animat de la Disney Pixar are ceva pentru fiecare: pentru copii este o nemaipomenită lecție despre emoții și reacții, iar pentru adulți o lecție despre înțelegerea și tolerarea stărilor și reacțiilor celor din jur.

Sau cel puțin așa l-am perceput eu. Rămâne să vă faceți propria impresie începând din 19 iunie, când Întors pe dos începe să ruleze în toate cinematografele din țară. Filmul este disponibil atât dublat în limba română, cât și cu subtitrare.

Înainte de a merge la premiera filmului, mi-am făcut ”încălzirea” la un atelier de improvizație ținut de Improvisneyland și organizat de RanEvents Comm. Foarte distractivă și creativă experiența, prima de acest fel pentru mine! Mai văzusem show-uri de improvizație, dar nu participasem niciodată activ la unul. Acesta a fost ”botezul” meu”. Și ce botez!

intors pe dos

Sursă foto: RanEvents Comm

În cele două ore cât ne-am jucat, am trecut prin toate emoțiile pe care cele cinci personaje principale din film le întruchipează: Bucurie, Tristețe, Frică, Furie și Dezgust. Și oricât de mult mi-aș fi dorit ca Bucuria să fie în centrul fiecărui moment, am înțeles, încă o dată, că toate celelalte stări ne fac să o apreciem și mai tare atunci când o avem.

intors pe dos

Sursă foto: RanEvents Comm

intors pe dos

Sursă foto: RanEvents Comm

intors pe dos

Sursă foto: RanEvents Comm

intors pe dos

Sursă foto: RanEvents Comm

Așa că nu fugi de tristețe, pentru că ea înseamnă emoție, nu îți ascunde temerile, pentru că toți le avem pe ale noastre, de furie ce să mai zic, iar de dezgust…poate ar fi bine să privim cu mai multă indulgență lumea și viața și sigur nivelul de dezgust va scădea considerabil! Sigur portretizările lor din film ne ajută să le acceptăm și să le controlăm ceva mai ușor. 🙂

intors pe dos

Sursă foto: Disney•Pixar

În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies