Aspiratorul portabil, bun si in casa si in masina

by admin
0 comment

E greu spre foarte greu să scoți firimiturile de pâini și resturile de mâncare căzute printre scaunele mașinii. E complicat și când trebuie să le scoți de pe sub vreun dulap. Misiunea devine tot mai solicitantă pe măsură ce spațiul este mai îngust, iar mâna, aparent, tot mai scurtă.

catalog Brico Depot

Sursă foto: Pinterest

O soluție la aceste ”dileme cotidiene” sunt aspiratoarele portabile, care ne ajută, de cele mai multe ori, să scăpăm de micile gunoaie din casă și din autoturism. Nu sunt niște electrocasnice miraculoase, că nici ele nu pot pătrunde în cele mai îndepărtate și strâmte colțuri, dar fac mai mult decât am putea face cu mâinile goale (pentru că aspiratorul și mătura nu pătrund de fiecare dată în spații atât de mici).

Un aspirator portabil modern este prevăzut cu sisteme de filtrate în etape, cu flux de aer ciclonic, ce garantează că murdăria odată intrată nu mai poate ieși. Designul aerodinamic și capetele detașabile fac treaba mai ușoară chiar și în zonele greu accesibile.

Dacă pentru utilizare casnică micuțul aspirator se încarcă la o consolă specială legată la priză, la mașină, el nu are nevoie decât de un adaptor (pe care îl are inclus în cele mai multe dintre cazuri).

Un model bun de aspirator portabil costă circa 200 lei. Iată câteva modele cu un raport bun calitate-preț.

Dacă ești în căutare și de alte electrocasnice, aruncă o privire și AICI. Sunt multe informații utile despre produse, iar prețurile sunt afișate la fiecare dintre ele pentru a-ți putea face un calcul exact cu privire la investițiile necesare.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies